Ako ste si vyvolali pôrod?
Žienky ako ste si domacky vyvolali pôrod?🙂
U nás to bolo sexom, týzdeň som prenášala, tvrdlo mi brucho, ale otvorená som nebola.
Poradil mi to Dr na poradni, že sa nemám doma vyvalovať, ale urobiť veľké upratovanie a skočiť na manžela😆
Bolo to pred 20 rokmi a pomohlo, ako sme dosexovali už som aj išla.
Ja som bola na dlhej prechadke, ale naozaj som mala dost a ked sme dosli domov, tak mi voda odtiekla
sex
Nijak, nič mi nepomohlo
mne prvy raz vysavanie, druhy raz prechadzka, oba boli po vypocitanom termine
U nás taktiež zabral sex
Horuci kupel a pila som ananasovy dzus
@naty_123 presťahovala som celú kuchyňu, potom mi prišla nová, tak som sťahovala veci späť. Potom mi spravili vstavané skrine. Takže najskôr všetky veci z izieb preč a potom všetko späť.
Zaklincovala som to rodinnou opekačkou kde som chodil hore dole briežkom a na druhý deň sok porodila.
@naty_123 ja už som po termine 5. deň. Robila som doma všetko čo som vedela. Upratovala som každý deň aby som neprenášala. Mali sme sex a nič. Teraz som už v nemocnici a čakám,čakám a čakám. Môžeš robiť všetko čo len chceš aby si neprenášala,ale keď to nechce ísť von tak nepôjde aj keďsa postavis na hlavu.
@naty_123 ricínový koktejl. Dve známe z neho porodili v ten deň a aj ja 🙂 presne ba termín. V deň termínu som mala ráno kontrolu u dr a krčok tvrdý, absolútne nevyzeralo že porodim v ten deň. Poobede okolo 3 som ho vypila a okolo 6 mi začali pomaličky kontrakcie plus ma z nehoprehnalo naporiadok. Na nete nájdeš ricínový koktejl pred pôrodom. 🙂
@naty_123 fyzická aktivita, zbierala som úrodu v záhrade, veľa sa zohybala, išla do kopca. Bolo leto horúce, porodila som na druhý deň ráno, 4h na to čo sme došli do pôrodnice. Mala som ale týždeň pred termínom, 39+1 tt

@naty_123 Vypila som fľašu tonicu ale nie naraz samozrejme