Ako ste tlačili pri pôrode?
Zaujímalo by ma, ako ste tlačili pri pôrode. Pretože mne kázali tlačiť ako na veľkú, ale ja som sa tak bála, pretože som mala hemoroidy, tak som sa snažila hlavne zapojiť panvové svaly (cvičila som s Aniballom). Mala som 3 stehy, ale jeden pri močovej rúre. Myslíte, že som urobila niečo zle? 😔
Neurobila si nic zle dieta je von a mas len 3 stehy
Jediné čo je chyba, sa teraz nad tým zamýšľať 😉. Buď rada ze 3 stehy
Som jedina ktora si nepameta ako dva razy vlastne tlacila ? 😂
@mirkava Ani by som sa nad tým nezamýšlala, keby to tam dole vyzeralo v pohode. Ale mam pocit, že je tam niečo poklesnuté. Neviem či maternica alebo čo. Uvidím co povie doktor na kontrole po 6nedeli
Ahoj, zial byva to velmi asty jav, pokles panvoveho dna a maternice, oslabene vazy, svalstvo
Mne to skoe pride...tlacit brucho... ale pri poslednom priam vysiel sam. Kontrakcie stacili. :D
@1mina niesi 🤣 ja mam totálne okno posledných 15 minút kedy to už bolo veľmi bolestivé. Pamätám si už len to keď mi splaslo brucho a straaaasna úľava zrazu. Mala som jeden steh tuším🤷♀️
Ani u mňa to nie je od pôrodu v pohode. Pokles močového mechura. Mala som veľké šitie. Po pôrode ma museli uspavat lebo som veľmi krvacala, čistiť, znova zasit. Ono sa ti to trochu napraví, teba tomu dat čas. 😉 držím palce
Ja som tretie vedome netlacila, telo vie co ma robit. Ver mi, ze lekari niekedy nevedia co robit, hlavne ak ide o chlapa. To mi potvrdili aj porodne asistentky.
@lucia13022023 presne ja pri prvom porode dost potrhana, pri druhom som mala nejaky jeden mini kozmeticky stich a rano uz som sedela v tureckom sede...ale za ten svet si nepametam ako som tlacila, ani zeby mi niekto o tom cosi hovoril 😂
Autorka poklesnute moze byt aj krcok maternice ja to tiez tak mam. Po druhom porode, ktory bol velmi prekotny, skoro som porodila v aute, a voac som sa snazila netlacit a zadrzat dieta po ceste ako tlacit na sale 😶 potom uz vo vytahu v nemocnici ma sestricky odvliekli na salu, ani som sa neprezliekla nevyzula nic, a hned bol vonku. Podla mojho gynekologa prave ten pokles maternice sposobil ten velmi rychlo prekotny porod

Tak ako ti kázali 🙂