icon

Ako zvládnuť bolesti krížov deň po termíne?

veron8883
1. jan 2024

Ahojte , prosím Vás nechcem vyzerať blbo mám dnes deň po termíne a pred večerom mi začali bolesti krížov včera to bolo celý deň tak ako kebyže pravidelne . Predtým ma nikdy takto neboleli . Zajtra mám kontrolu len išlo to niekomu celé do krizov ja som čakala že má brucho začne bolieť . Ďakujem 😊🙏

nika11103
1. jan 2024

Joj ako ja s tebou súcitim . Ja som mala prisaham kontrakcie v krížoch . Ale to som teda už bola v nemocnici - a samozrejme na pasoch nič . Takze som sa celkom solídne natrapila doslova mi ich vyvalit . Takze za mna určite to môže ísť do krížov . Držím palce nech máš rýchly a ľahký priebeh

ailiba
1. jan 2024

@veron8883 vyzera to, ze sa rozbieha porod. Ale tazko povedat, toto moze trvat aj tyzden... To sa neda dopredu vediet. Drzim palce, nech uz he to cim skôr 🙏

veron8883
autor
1. jan 2024

@ailiba Ďakujem Vám , včera to bolo také že prestávalo to tak na hodinku dve a znova potom som zaspala a dnes znova len tam brucho vôbec . Len je to stále .

jazula
1. jan 2024

Ja som podla mna normalne kontrakcie vobec nemala. Celu noc ma len priserne a sustavne boleli krize, ani sediet som nevedela. To som uz bola v nemocnici kvoli preeklampsii, aj som bola par krat za sestrickami a vraj ma “bolia krize z nemocnicnej postele”. Rano som bola otvorena na 5cm, dcerka sa narodila este pred obedom 🙂.

petronellla87
1. jan 2024

@veron8883 ja sa pridavam k babam😁 vsetky kontrakcie iba v krizoch som mala, vobec si nepamätám ze by ma pri porode aj brucho bolelo. Niekde som citala ze to je ked je babatko otocene opacne - tvarickou k chrbtici

alexandraas
1. jan 2024

Ja som mala kontrakcie do krizov, jeden aj druhy porod.

veron8883
autor
1. jan 2024

@petronellla87 a ako to začínalo tak Slabsie ? A potom sa to stupňovalo ?

lia2022
1. jan 2024

@veron8883 ja som mala tiež pri pôrode kontrakcie prevažne do krížov. Sťahy brucha boli tiež ale bolesti do krížov neskutočné 🙄.

petronellla87
1. jan 2024

@veron8883 ano stupnovalo sa to. Potom to bola az taka paralyzujuca bolest. Chod si dat horucu sprchu na brucho a krize a uvidis ci ti to prejde alebo nie

ailiba
1. jan 2024

@veron8883 uz sa to urcite blizi. Kamaratku tiez boleli len krize, vobec nie brusko...zalezi, ako he babo ulozene. Vela stastia❤️