Ako zvládnuť bolesti krížov deň po termíne?
Ahojte , prosím Vás nechcem vyzerať blbo mám dnes deň po termíne a pred večerom mi začali bolesti krížov včera to bolo celý deň tak ako kebyže pravidelne . Predtým ma nikdy takto neboleli . Zajtra mám kontrolu len išlo to niekomu celé do krizov ja som čakala že má brucho začne bolieť . Ďakujem 😊🙏
Ja som podla mna normalne kontrakcie vobec nemala. Celu noc ma len priserne a sustavne boleli krize, ani sediet som nevedela. To som uz bola v nemocnici kvoli preeklampsii, aj som bola par krat za sestrickami a vraj ma “bolia krize z nemocnicnej postele”. Rano som bola otvorena na 5cm, dcerka sa narodila este pred obedom 🙂.
@veron8883 ja sa pridavam k babam😁 vsetky kontrakcie iba v krizoch som mala, vobec si nepamätám ze by ma pri porode aj brucho bolelo. Niekde som citala ze to je ked je babatko otocene opacne - tvarickou k chrbtici
Ja som mala kontrakcie do krizov, jeden aj druhy porod.
@petronellla87 a ako to začínalo tak Slabsie ? A potom sa to stupňovalo ?
@veron8883 ano stupnovalo sa to. Potom to bola az taka paralyzujuca bolest. Chod si dat horucu sprchu na brucho a krize a uvidis ci ti to prejde alebo nie

Joj ako ja s tebou súcitim . Ja som mala prisaham kontrakcie v krížoch . Ale to som teda už bola v nemocnici - a samozrejme na pasoch nič . Takze som sa celkom solídne natrapila doslova mi ich vyvalit . Takze za mna určite to môže ísť do krížov . Držím palce nech máš rýchly a ľahký priebeh