Bol to menzes 5 mesiacov po pôrode?
ahojte v pondelok som si myslela ze mam menzes teda zaciatok trosku som spinila ale nie cely den na druhy den tak isto na treti nic na stvrty nic na piaty tiez iba trosku je to normalne,PODLA MNA TO MENZES ANI NE
No mne začal asi 2 mesiace po porode, proste 2 tyzdne od sestonedelia ☹ A to som dojcila a dojcim doteraz, takze je to veeeeelmi individualne
ja som dostala menstruaciu presne 5mesiacov po porode,a odvtedy ,aj ked nepravidelne plus ,minus tyzden-dva ju mam, ale normalnu,silnu 😒
tiez som dostala menzes tusim 4 mesiace po porode a dojcila som. A to som cele sestonedelie spinila, takze bez "spinenia" som bola slabe dva mesiace a uz prisiel menzes. Normalny (bohuzial silnejsi, ako som ho mavala pred dietatom) a pravidelny...od vtedy, pekne krasne kazdych 28 dni. 🙂
je to urcite normalne, ja som dostala menstruaciu 5 tyzdnou po porode, a odvtedy ju mam pravidelnu kazdy mesiac a kojim 🙂 . Takze neboj je to uplne v poriadku
Menzes to nie je, prvy po porode byva casto velmi silny a zdlhavy. Bolo to len spinenie, ktore je pocas dojcenia normalne a byva anovulacne a neznamena navrat plodnosti. Mna na to upozornili na kontrole po sestonedeli ze to mozem mat v nepravidelnych intervaloch a netreba sa toho zlaknut. Nakoniec som mala take poldnove spinenie ked mal maly cca. 10 tyzdnov, potom som dostala normalny menzes ked mal 3,5 mesiaca.
Je to menzes?som 5mesiacov a 3týždne po pôrode a prvý krát pozorujem špinenie.je to normálne alebo mám s tým zájsť k lekárovi?ďakujem za odpovede

je to uplne normalne. mozes mat slabucku menstruaciu, najma ak este dojcis. skus zavolat svojmu gynekologovi a opytat sa.