icon

Boli ste niekomu pri pôrode?

natassa1993
5. jan 2016

Dá sa pri tom aj nejak pomáhať?

tiwyna
5. jan 2016

Mozes hladkat rodicku po ruke,co ine by si chcela pomahat :D :D

lenkoment
5. jan 2016

už len ten pocit, že je niekto blízky pri tebe dosť pomáha 😉 ja som napr. vôbec nevnímala čo mi hovorí pôrodná sestra pri kontrakciách a keď to iste zopakoval manžel, hneď som reagovala na jeho hlas.

stepanka274
5. jan 2016

Myslim ze taku podporu a pritomnost ocenia najma prvorodicky, ten pocit ze je niekto nablizku, pri tebe

simonnka2014
5. jan 2016

suhlasim s lenkoment , uz len to ze tam niekto koho poznam bude so mnou bude ukludnujuce aspon trosku.

katka1981
5. jan 2016

Nebola som nikomu, bol mi manzel a nic lepsie si neviem predstavit. Drzal ma za ruku, hladkal po tvari a hovoril, ze uz je hlavicka vonku.... bola som vdaka nemu pokojna.

alicka850
5. jan 2016

Prvykrat bol manzel a druhykrat uz by som to nechcela. Ako ti tam pomoze? Mozno v tej prvej dobe porodnej,ale pri tlaceni urcite nijako. Ja som pri tom ani nevnimala ludi okolo,iba pocuvala pokyny porodnej asistentky

margarita
5. jan 2016

moj muz bol doteraz pri kazdom porode a chysta sa aj 4.x, ak stihne 😀
mne pomohlo ze som ho tam mala, pomedzi kontrakcie sme kecali a ten pocit, ze ma drzal za ruku a potom pri tlaceni za hlavu, fakt mne to ako psychicky dost pomohlo.
a on to berie tak, ze ak ked niekto pride zdaleka napr.na letisko, potesi sa, ze ho tam niekto blizky caka 😀 tak preto on chce k porodu, aby okrem mna vycerpanej a leziacej na stole tam dieta malo dalsiu blizku osobu, ze Vitaj u nas 😉

miriam11
6. jan 2016

Nie, nebola a ani by som nesla.

libka1
6. jan 2016

no ja som bola 3x pri svojich vlastnych porodoch a poviem ti ze k dalsiemu ku ktoremu by som nemusela by som nesla 😀 😀 ale bol so mnou moj manzel a bol to dobry pocit, som mu za to vdacna.

gavasch
6. jan 2016

Ahojte, no my sme sa s kamoskou "rodili" navzájom, ja na jej a ona na mojom pôrode, s cca 3 ročným odstupom a bolo to výborné... keby som mala rodiť znova, určite ju chcem mať pri sebe zas...