icon

Čím ošetriť nástrih po spontánnom pôrode?

posilka15
7. dec 2013

ahojte baby🙂prosím Vás dávali ste si niečo po spontannom porode na nastrih hrádze ?som tyzden po porode a nejako ma to pobolieva nič hrozne ale predsa to cítim .dakujem za rady 🙂

Strana
z2
katka1981
7. dec 2013

chlorofylovy sprej (nemala som nastrih, mala som len oter), ale skvelo to hoji rany

moniciak
7. dec 2013

Ja som nedávala nič, zahojilo sa to samo a je to normálne po týždni cítiť, niekto ešte aj mesiac 🙂

exupery
7. dec 2013

dubova kora-vyluh,omyvat nim...a vetrat vetrat vetrat

piacere
7. dec 2013

dermochlorophyl sprej

dahra
7. dec 2013

rosalgin

kessy11
7. dec 2013

Cicatridina sprej - perfektné, účinné, nefarbí, nesmrdí 🙂 100 % funguje 😉

iveta393
7. dec 2013

Aj ja som pouzivala rosalgin na oplachovanie

bosoriak
7. dec 2013

Tyzden? 😀 Ja som po prvom porode nevedela sediet asi dva mesiace. A pouzivala som cistu vodu a sem-tam Rosalgin na oplachovanie.
Pri druhom uz to bolo v pohode, tusim za tyzden.

zuju2
7. dec 2013

Pri prvom dieťati som používala Rosalgin, pri druhom nič, lebo ma veľmi nenastrihli, ale stále treba umývať, umývať a vetrať.

sense
7. dec 2013

obrusky napustene arnikou....

alzbet124
7. dec 2013

mne manžel doniesol do pôrodnice taký zelený sprej na ošetrenie rán po pôrode, ale nepamätám si ako sa volal, lebo to bolo dávno...ale to mu poradili v lekárni 🙂

mazula
7. dec 2013

Betadine a pekne sa to stiahlo a to sa mi 2stehy 6dni po pôrode roztrhli a už sa to nedalo opravit a betadine mi to pekne stiahlo

misinka26
7. dec 2013

Ja som si robila repíkové kúpele 🙂

tomasko27
7. dec 2013

Ja som vsadila na prirodu a som si na to davala repikovo-harmancekovy vyluh,bolo to super mozem len odporucit

sadul
7. dec 2013

ja som si na to nedavala nic, ale snazila som sa co najcastejsie sprchovat, skoro po kazdej "toalete". Cista voda mi velmi pomohla, zo zaciatku je to velmi neprijemne, blby pocit "trhania" na tom mieste, ale po case to prejde

pianina
7. dec 2013

Rosalgin 🙂

mima88
7. dec 2013

Oplachovala som repikovym cajom

blackcat8885
7. dec 2013

Umývala som niekoľko krat denne v odvare z dubovej kôry-teda skôr oplachovala striekačkou a to,že to bolí je normalne tyždeň je kratka doba

inffinity
7. dec 2013

Sediaci kupel v repiku 🙂

kristinaanna
7. dec 2013

po prvom nič, a po druhom aj tri týždne som mala bolesti, ale mňa aj šili, a pomohla mi octanová masť

filipa
7. dec 2013

odporucam arnica montana 30CH, 5 denne po 3 gulicky... mne nenormalne pomohlo...

majmik
7. dec 2013

u mna rosalgin zbytocna kupa, ale zaberal hypermangan (rozrobila som si to do flasky od mineralky s tym vrchnacikom 😀 ). A po kazdej toalete, len sup do sprchy spodok osprchovat a ostriekat. Uzasne ulavovalo 🙂 a zostala som verna tym nemocnicnym vlozkam, robili mi lepsie ako klasicke (kym som este slusne krvacala).

inpe55
7. dec 2013

ja odporučam tiež arnicu,poha pri hojeni.

miku1
7. dec 2013

Odporúčam rosalgin. Oplachovala som sa tak 2-3 x za deň.

svetlusska
7. dec 2013

Rosalgin a hlavne velmi casto sprchovat a vetrat...mne to pomohlo.

zukuvi
7. dec 2013

chlorophyl sprej - napriek tomu ze som bola okrem nastrihu aj dostpotrhana, do tyzdna som bola zahojena a v pohode sedela!! neskutocne rychlo to pomahalo. mam uz kupeny dalsi do porodnice 🙂

lulu551
10. dec 2013

A kolko dni po porode ste este krvacali?

zuzub
10. dec 2013

chlorophyl spre jednoznačne najlepšia vec na hojenie, škoda, že som to nevedela pri prvom pôrode 😅

lucinocka
10. dec 2013

mne pomohlo toto http://www.krasa.cz/zklidnujici-a-obnovujici-ba...
a toto kvapkat na vlozku http://www.farmacie-ieftina.ro/images/Rivanol S...

vemi rychlo sa zahojilo🙂

galaxy
10. dec 2013

kamilkami. a aj 5x min za deň sa sprchovať

Strana
z2