Čo nosí pacientka počas cisárskeho rezu?
Co ma pacientka oblecene pocas sekcie?
@zuzika87 Ako to vies?
Je to operacia, takze vobec nic. Mala som sekciu😁
Pacienka je pri operácii nahá - zakrytá operačným rúchom. Mám to 2x za sebou.
@xxemma To neplati pre kazdu operaciu. Preto sa pytam. Minimalne stahovacie silonky sa obliekaju. Tak sa pytam ci este nieco.
Predstav si obrus s výrezom na hlavu a ešte roztrihnuty od krku dole 😅 čiže dokopy nič. A ver mi, že ti to bude srdečne jedno, aj tak ti dajú volaky oblbovak a budeš mimo, teda ja som bola pri spinale...
Nič ani silonky
@natall113 mylis sa
@natall113 silonky sa obliekaju
Mala som sekciu takže viem že som nemala nič ani silonky
Mala som tri sekcie ani raz silonky, obvazovali mi nohy obvazom
...nemala som žiadne silonky....
Hovorim nic, jecto operacia brucha. Pri ziadnej som nevidela nic oblecene. Po sekcii ak je treba, tak sa da bandaz noh.
Áno mala som sťahovacie pančuchy a hore taký papierový plast. Ten som mala na sebe až kým ma nepostavili ma druhý deň.
Aké silonky prosím ta 🙈😄 sestrička ti akurát obviaže nohy sťahovacim obvazom.
@lucia147852 dalkujem velmi pekne
@nikpa opica je tvoja fotka? Ja som si silonky nevymyslela, ale opica sa bude smiat.
Dve sekcie a nemala som silonky, ani obvazy, nic, mala som kosielku, ktoru som pred operackou zhodila a precupkala som takto s nicim na operacny stol, mam aj lepsie zazitky😂
Sekcia 2 roky dozadu, nemala som nič na sebe ani silonky.
Obvazy na nohy sa davaju vacsinou az po sekcii, nech sa nezaspinia. Naozaj si vo vacsine nemocnic naha. Zakryju ta sterilnym krytim s vyrezom bruchu.
Sťahovacie pančušky (proti tromboze) vývod na mechúr,infuziu čiapku na hlave a priesvitný plášť ktorý ti na sále vyzlečú.Mam to uspešne 3x za sebou
mne v ramci oboznamovania sa pri CA pozreli ci mam krcove zily a kedze nemam, tak okrem toho zavesu cez hlavu som na sebe nemal nic. Ak ma niekto krcove zily, mozu mu dat silonky, alebo obviazat a na vlasy ciapku ak ma haro (zena) a neni vypelichany ako ja.
Ked pojdes pod noz, bude ti uprimne jedno co na sebe budes mat a len si budes priat, aby si to uz mala za sebou - je uplne jedno aky druh operacie to bude 😉😄
Možno ako kde, ale u mňa osobne nič - ani silonky
toto bude zas ten silonkovy uchyl...
V NZ nič, úplne nahá, zakrytá zelenou plachtou.
Nič!
Chápeš tomu?
@martul Slusnost prosim.
Zažila som XYZ sekcii a žiadna žena nebola oblečená. Na sekčnu sálu - filter - prišli v civile, tam sa vyzliekli a na sálu išli zahalené v nemocničnom oblečení (košeľa, plášť...). Jediné čo mali rodičky na sebe boli "silonky"🤣🤦🏼♀️- kompresné pančuchy /podkolienky /nadkolienky, močový kateter a čiapku na hlave 😊
Mam 2 sekcie a veru nic ani pancuchy. Kym ma priviazali o stol som bola hola a potom prikryli plachtou
Nič.. žena je nahá... Ja som ani tie pančuchy nemala
Fuha, ďalší pasívne-agresívny jedinec. Nemáš si kde vybiť zlosť?

Nič 🤔