icon

Čo pomôže na mykózu počas šestonedelia?

barbara088
28. dec 2013

co pomoze...mohla by som canesten

luba28
28. dec 2013

daj si nejake probiotika a canesten si myslim,ze mozes,.... 🙂

zuzanocka
28. dec 2013

Canesten samotny asi nepomoze. Treba aj vaginalne cipky..gynopevaryl alebo tak, nech sa to prelieci. No kedze si v sestonedeli, konzultovala by som aj to s gynekologom.
+ nezabudni obmedzit sladke ;)

zvedavamt
28. dec 2013

canesten nic neriesi
kvasinky sa premnozia z nadmerneho prijmu cukru, takze ked prestanes krmit mas po probleme,tak je to jednoduche
paci sa im v kyslom prostredi, takze zvysit ph tela velmi pomoze
navod od Younga ci Teppereina najdes na nete
anionove vlozky tiez pomozu

katka1981
28. dec 2013

Ak sa kvasinky opakuju, problem je v imunite, nepomozu diety, nepomozu probiotika, nepomoze nic, len riesit imunitu. Clovek, kt. ma v poriadku imunitu, nikdy nebude mat kvasinky ani keby jedol len sladkosti. Tebe by som poradila gynekologa, ked tak mu aspon zavolaj ci mozes nieco brat, kedze si v sestonedeli. Ale ak by si mala casto mykozy, urcite si daj imunologicke zobrat krv, ci mas v poriadku imunitu.

bosoriak
28. dec 2013

Na kvasinky najlepsie zabera flukonazol. PRedava sa volnopredajna tabletka Mycomax, ale nesmies ju vziat bez porady s lekarom, ak kojis. AK nie, kludne. Inak sa treba poradit s gynekologom alebo s pediatrom.

Moja dcera mala ako novorodenec kvasinkovu infekciu v ustach, kojila som. Obe sme brali diflucan - ona sirup, ja tabletky asi tyzden, aby sa to neprenieslo naspat. Obidva lieky mi predpisal detsky lekar.

enat
29. dec 2013

Ako prvá pomoc by mohla byť aj Genciánka, fialová vodička, potierať, pekne skľudní a ak máš Fungicidin, to by bolo najlepšie. Canesten môžeš, na mňa však slabý. A určite to neprestane tým, že odrazu prestaneš jesť sladké.