icon

Epidurálka pred pôrodom

beatrice1111
27. okt 2021

Ahojte ako sa vybavuje prosím epidurálka pred pôrodom? Chcem bez ale keby nahodou, nech sa potom nestane že mi ju na sále nedaju. Ďakujem

viky_21
27. okt 2021

@beatrice1111 Ahoj, ja som to vybavovala na anesteziologii. Prisla som tam, doktorka sa ma pytala ci beriem nejake lieky, alergie a podobne. Dala mi papiere a to bolo vsetko.

petamich
27. okt 2021

@beatrice1111 zalezi od porodnice - v BA v UN Ruzinov ti daju na poradni informovany suhlas a dotaznik, ten podpises a odovzdas pri prijme, kvoli korone tie poucenia zrusili, cize zalezi od toho kde sa chystas rodit a zistovala by som to priamo tam

diaalex
27. okt 2021

@beatrice1111 prišla som na anesteziologiu, dala tehu knižku, lekár ma zavolal, objasnil ako to prebieha, dal mi prečítať poučenie, podpísala som ho, on mi dal papier s jeho pečiatkou že teda som bola na pouceni a to je vsetko 🙂

domka222
27. okt 2021

@beatrice1111 prišla som do pôrodnice s kontrakciami, hneď na sálu a do pol hodiny sa ma pýtali, či chcem. Žiadne vybavovačky

diaalex
27. okt 2021

@domka222 len nie každá porodnica to tak má… môže prist a nedajú jej epi, lebo nemá poučenie

domiklik
28. okt 2021

@beatrice1111 podpisoval som to medzi kontrakcia mi na doktorovi chrbte

petamich
28. okt 2021

@domiklik u nas ti uz potom nedaju 🙂 takze toto by som zrovna neregistrovala byt na autorkinom mieste

kikulik1
28. okt 2021

@beatrice1111 uz v pôrodnici na kontrole radšej spomeň, ze si ho pre istotu chceš vybaviť. Mali by ti zobrať krv a urobiť rozbor. Potom ti dajú tlačivo a pošlú na anestéziológie na poučenie, kde ti dajú potom papier. To je vsetko

domiklik
28. okt 2021

@petamich tak treba sa na to v prvom rade informovať v nemocnici, kde budem rodiť a nie na koňovi 😃

beatrice1111
autor
28. okt 2021

@domiklik to mi nenapadlo 😃😃😃😃