Je hnačka 5x za deň príznak pôrodu?
Mala niektorá z vás taký príznak ? Plus mierny tlak na konečníku ? Rozbehol sa vám takto pôrod ? Alebo sa telo len čistí ?
ano byva to priznak zacinajuceho porodu kolky si tyzden ?
@anonym_05f475 38 tt
Áno,môže sa ti pomaly rozbiehať pôrod. Tou hnačkou sa telo čistí
@anonym_autor áno ja som mala tiež začiatok pôrodu hnačku potom odišla hlienova zátka a nakoniec prišli kontrakcie. Keď tak radšej bud pripravená ovsem pokiaľ si nič také nezjedla 🙂
@anonym_autor áno ja som mala tiež začiatok pôrodu hnačku potom odišla hlienova zátka a nakoniec prišli kontrakcie. Keď tak radšej bud pripravená ovsem pokiaľ si nič také nezjedla 🙂
@kikadzi práveže nič také , dnes aj pomenej jem nejak mi nechutí no nejedla som nič z čoho by mi takto z rána prehnalo ono ako som.vstala ráno tak to začalo
Áno, môže byť. Tiež som mala.
Áno, môže byť. Tiež som mala.
@martinka13 a môžem vedieť ako sa vám to prebiehalo ďalej ? Mali ste aj bolesti a rodila hneď či ?
Mna prehanalo v poslednom tehu mesiac pred porodom a pri prvej dcere v ten den som porodila. Je to individualne.
@martinka13 a môžem vedieť ako sa vám to prebiehalo ďalej ? Mali ste aj bolesti a rodila hneď či ?
@anonym_autor bolo to pri prvom tehotenstve. Myslím že pár dní pred pôrodom. Inak žiadne príznaky.

ano byva to priznak zacinajuceho porodu kolky si tyzden ?