icon

Je hnačka 5x za deň príznak pôrodu?

Včera o 18:12

Mala niektorá z vás taký príznak ? Plus mierny tlak na konečníku ? Rozbehol sa vám takto pôrod ? Alebo sa telo len čistí ?

anonym_05f475
Včera o 18:13

ano byva to priznak zacinajuceho porodu kolky si tyzden ?

autor
Včera o 18:14
@anonym_05f475

ano byva to priznak zacinajuceho porodu kolky si tyzden ?

@anonym_05f475 38 tt

jaskolka
Včera o 18:49

Áno,môže sa ti pomaly rozbiehať pôrod. Tou hnačkou sa telo čistí

kikadzi
Včera o 18:51

@anonym_autor áno ja som mala tiež začiatok pôrodu hnačku potom odišla hlienova zátka a nakoniec prišli kontrakcie. Keď tak radšej bud pripravená ovsem pokiaľ si nič také nezjedla 🙂

autor
Včera o 18:55
@kikadzi

@anonym_autor áno ja som mala tiež začiatok pôrodu hnačku potom odišla hlienova zátka a nakoniec prišli kontrakcie. Keď tak radšej bud pripravená ovsem pokiaľ si nič také nezjedla 🙂

@kikadzi práveže nič také , dnes aj pomenej jem nejak mi nechutí no nejedla som nič z čoho by mi takto z rána prehnalo ono ako som.vstala ráno tak to začalo

martinka13
Dnes o 06:44

Áno, môže byť. Tiež som mala.

autor
Dnes o 06:49
@martinka13

Áno, môže byť. Tiež som mala.

@martinka13 a môžem vedieť ako sa vám to prebiehalo ďalej ? Mali ste aj bolesti a rodila hneď či ?

14petulka88
Dnes o 06:55

Mna prehanalo v poslednom tehu mesiac pred porodom a pri prvej dcere v ten den som porodila. Je to individualne.

martinka13
Dnes o 11:29
@anonym_autor

@martinka13 a môžem vedieť ako sa vám to prebiehalo ďalej ? Mali ste aj bolesti a rodila hneď či ?

@anonym_autor bolo to pri prvom tehotenstve. Myslím že pár dní pred pôrodom. Inak žiadne príznaky.