Kde zoženiem Epi - No?
Ahojte. Snazila som sa odpoved zistit oslovenim nejakych bab, ktore tuto pomocku mali, aby mi poradili, kde ju zohnat. Nedockala som sa odpovede, tak zakladam temu s cielom to zistit. Nasla som cesku stranku epino.cz, no nedorucuju na SR. Viete poradit?
@miilada o cca 2 tyzdne budem posuvat aniball to je nieco ako epino len ovela lacnejsie ;)
@zuzanka2302 Vdaka za ponuku, no chcela by som si zadovazit cisto novy balonik 🙂 Drzim palce pri porode! Potom daj vediet, ci mas nejaky steh ;)
@anaj247 Tak ako pisem Zuzanke2302, chcem si kupit novy, vdaka ale za ponuku.
@zuzanka2302 ahojcek...prosim ta ako si dopadla pri porode s tym aniballom?Pomohol?Daj mi prosim vediet, ak by si mohla
@kathrin17 ahoj , ja som nakoniec isla cisarskym, ale cvicenie mi neslo bohvieako nenacvicila som dostatok
@zuzanka2302 aj tak ti velmi pekne dakujem za info...ja som si dnes aniball objednala, tak som zvedava ako to pojde u mna....vela zdravicka vam obom prajem 🙂
ahoj baby cvicla niektora s pomockou aniball?
@beberuska cena?
Ahojte kocky, mam na predaj balonik Epi no delphine a k tomu nelubrikovane navleky. Pouzivane vzdy s navlekom a nasledne dezinfikovane. Povodna cena 85 eur, teraz aj s navlekmi 55 eur (cena je uz aj s postovnym).
Mne osobne myslim pomohol, vedela som ako tlacit, porod skoncil s miernym natrhnutim a asi 4 stehmi. Bolest po porode ziadna, hned som behala a sedela ako srnka emoticon
Ak mate zaujem, poprosim info do IP.
@miamia3 ahojcek ja som dopadla tak, ze som nacvicila len 27.5cm viac sa mi nedalo....velmi to bolelo a uz mi pokazde sa spravila trhlinka na hradzi...porod trval 6 hodin od prvej kontrakcie...ale pichli mi oxytocin na spravidelnenie kontrakcii a tak rychlo sa to rozbehlo,ze hradza nestihla dostatocne povolit, dr ma ani nenastrihla, tak som sa potrhala....pritom som nebola proti nastrihu, ale dr ho skratka nespravila a mala som velmi bolestive sitie....ale teraz uz je dobre....stehy su fuc i ked obcas este citim, take divne tahanie, ale bolest uz nie, takze mne aniball velmi nepomohol, ale mohlo to byt aj tym, ze malicka mala trosku opuchnutu hlavicku, lebo rychlo zisla do porodnych ciest....obvod hlavicky pri porode bol 38cm....takze aniball nemal sancu 😀
Ahoj, nevadi, aj tak by uz bolo zrejme neskoro 🙂
Ahojte tehulky, mam na predaj epino delphine plus, mna doslova zachraanil, kedze som porodila 4kg valibuka 😀 ziadny nastrih, len 5 kozmetickych stychov ako sa porodnik vyjadril, ze len aby mal aj on na tom nejaku zasluhu 🙂 a gynekologicka mi na kontrole po sestonedeli povedala, ze ani nevidno ze som rodila, ze nechaape 🙂 a nelubrikovane kondomy som kupila na kondomshop.sk
mam na predaj epino
ahojte mam na predaj uplne nové nepoužité epino, nakolko som ho zo zdravotných dôvodov nemohla použiť .
70 e ale už je predané
Ahojte, predam balonik epino, novy, nerozbaleny. Povodna cena 85 eur, predam za 75 eur plus pribalim novy nepouzity lubrikant na vodnej baze. V ramci Bratislavy aj prinesiem, nie je potrebne nikam chodit (pripadne aj Zahorska Bystrica, Stupava).
Ahojte baby, ak máte niektorá Epino balonik píšte správu 🙂

http://www.perinbaba.sk/epino-delphine.html