icon

Kedy najneskôr po pôrode ste dostali menštruáciu?

juicy22
3. apr 2013

Kojace mamicky myslim. Ja som uz 9mesiacov po porode, tehotna nie som a stale menzes nemam. (ale kojim ako diva). Ako dlho sa este mozem tesit 🙂 Uz som aj zabudla ze nieco take existuje ked ratam odkedy som otehotnela, uz rok a pol mam od toho pokoj.

ela2710
3. apr 2013

Pri prvom uz po nejakych 2-3 mesiacoch - v tom case som uz len odsavala, a pri Nellynke po 7-mich mesiacoch, a to este stale kojím - je to indivualne...

katarina644
3. apr 2013

ahoj, ja som malu kojila sedemnast mesiacov a presne po roku som dostala menzes... mne to tiez vyhovovalo... 😉

januliatko111
3. apr 2013

Moja svagrina kojila 1,5 roka a az ked dokojila tak dostala...ale u kazdeho je to inak, ja som tiez kojila a cyklus sa mi vratil hned po 600nedeli 🙂

svjana
3. apr 2013

Aj ja som pri prvej dostala až keď mala rok aj 4 mesiace.

brumka
3. apr 2013

ja som dojcila 15m a mrchu som za ten cas mala mozno 3x 🙂 ale brala som antiku pre kojacie. kamaratka kojila a mavala ju normalne pravidlene. cize ked dojcis nemusis ju mat ale urcite sa treba chranit ak nechces otehotniet

krisstinaa
3. apr 2013

moj maly ma 11 mesiacov a este trosku kojim. a este som nedostala. ale je to aj tym, ze uzivam antikoncepciu (tu ktora sa moze pocas kojenia.). neberies ju aj ty?

andelok
3. apr 2013

Moja dcera ma 15 mesiacov a zatial MS nikde 🙂

andryskam
3. apr 2013

Kojila jsem 8,5 měsíce a menzes jsem dostala 5 měsíců po porodu.
Kamarádka dostala menzes hned po skončení šestinedělí a kojí stále (malý má 5 měsíců).

nikolka2
3. apr 2013

ja som dostala osem mesiacov po kojení a kojila som 17 mesiacov

iinuska
3. apr 2013

menzes som dostala po 3 mesiacoch. Kojila som 2 roky

vonicka
3. apr 2013

po 7 mesiacoch, zatial 14 mesiacov stale kojim. dostala som ho preto, ze maly sa v tom obdobi strasne kratko kojil a aj mi poklesla tvorba mlieka prechodne

lusip
4. apr 2013

Kojili sme takmer 2 mesiace a po dalsich 2 som dostala ms

zuzka1008
4. apr 2013

menzes som dostala po roku, kojim doteraz 2,5r

magic08
4. apr 2013

pri prvej dcerke, prva menstruacia po 22 mesiacoch... teraz zatial nie... a verim ze tak skoro ani nepride... 😀 😝 😀

krevetka2
4. apr 2013

Pri prvom babe 9 mesiacov (kojila som do 15 mes.) a pri druhom, ktore kojim doteraz, 16 mesiacov po porode

janabanana
4. apr 2013

ja kojim už 7 mes. a stále nič, tiež mi to nechýba, len som trochu nervozna lebo neviem kedy to príde a nepripravenosť 😀

lubiku
4. apr 2013

Ja som kazde moje dieta ( mam ich 4 😀 ) kojila dva roky a menzes som dostala vzdy po 6-7 mesiacoch po porode ked sme zacali pridavat prikrmy a kojenia bolo uz menej 😒

kia241
4. apr 2013

ja kojim a dostala som v 6mes.a mam pravidelne

sijust
4. apr 2013

...dcerka ma 9mes,stale kojim a dostala som prvu pred 2tyz. ale dr.mi povedal,ze nemusi chodit presne,je mozne,ze budem mate zase na mesiac,dva pokoj 🙂 na dobre sa lahko zvyka...uplne ma to zaskocilo,ked som ju dostala,ale bola taka nic moc a hlavne bez bolesti... 🙂

kubinca
4. apr 2013

ja som prvy krat dostala 10 mesiacov po porode, v tom case som malu oducila od nocneho kojenia, kojila som este do 19. mesiaca, kym som znovu neostala tehu, to sa mala odstavila uz uplne sama.... 😉

lejlla
4. apr 2013

Pri prvom po 9-tich mesiacoch
pri druhom po 6-tich mesiacoch
ale je to u kazdej individualne...