icon

Krvácanie po pôrode - intenzita

fruzsiskvarkova
4. dec 2015

Ahojte maminy 🙂
Aké silné je krvácanie po pôrode, keď to tak prirovnáte k bežnej menštruácií? 🙂 Viem, že každá žena to má iné ale skúste mi to trocha priblížiť. Prvé dni po pôrode ako často by sa mali meniť vložky?
Ďakujem 🙂

koka3
4. dec 2015

Ahoj.No ja som chodila so prchy kazdu hodinu-mne to poradik moj gynekolog-ze vlazna sprcha mi skor zahoji ranu a skor vypadaju stehy.a bola pravda-o 2 dni uz som nemala ani jeden steh a krvacanie sa mi tak po 3-4 dnoch ustallilo na uplne slabe krvacanie a tak po tyzdni som mala len spisenie.Takto som to mala pri obidvoch porodoch 🙂 drzim prsteky aby si sa aj ty tak rychlo hojila ako ja 😉

lusyke
4. dec 2015

Tak prve 3 dni to bolo najhorsie, potom uz stale lepsie. Tazko to prirovnat ku menstruacii pretoze mas potrebu chodit casto do sprchy a tam vela vyplachnes. Mne sa vzdy v sprche ulavilo pretoze som mala bolesti, potom aj ked som bola uz doma a krvacanie uz nebolo. Odporucam Rosalgin...super vec.

sardinka335
4. dec 2015

Ja by som to prirovnala k ,,beznej,, menštruácii - prvé dni. Trošku silnejšie ale zvládnutelné. Ja som išla do sprchy podla potreby - ale 3x denne určite, nahrievala som si teplou vodou aj prsia a masirovala...
Vlozky treba meniť častejšie aj čo 2 hodiny, ale je to individuálne, každa zena sa citi inak, mne stehy vypadali az doma, ale uplne v pohode. 600 nedelie mi skončilo po cca 4 týždnoch týžden som mala pokoj a potom mi nabehol menzes a to bol brutal texaský masaker - krvacanie silne viac ako po porode, nestihala som menit vlozky, len čo som sa postavila uz som citila ze ,,teče,, takze aj prvy menzes po porode moze byť ,,lahodka,,.