Nedostavenie menštruácie po sekcii
Dobrý deň je tu nejaká mamička ktorej neprišla prva menštruácia tak ako mala ale pozdejsie? Môj problém je že som 3 mesiace po sekcii a stále som nemala menštruáciu.Na nete som čítala že by mala prísť do 3 mesiacov.Uz mám naozaj strach že niečo asi nie je v poriadku.Na kontrole po šestonedeli tam vraj ešte bola " nejaká tekutina".Mal niekto podobný problém? :(
Ja som prvu menstruaciu po sekcii dostala po 16. mesiacoch. Vsetko bolo v poriadku a momentalne som 7 tyzdnov po druhej sekcii. Tym som chcela povedat ze sa nemusite bat ze by sa nieco dialo je to normalne hlavne ak kojite. Ale ak si chcete byt uplne ista zajdite za svojim doktorom nech sa na Vas pozrie.
Ja az po roku a pol ked som prestala kojit,pohoda ked lekar a vysetrenie ukaze ze je vsetko ok nestresuj,kazde telo je ine,ked to ma prist pride. Urcite je treba zajst k lekarovi.
ja som na kontrolu u gyn. po skonceni sestonedelia dostala vyvolavacku, presne ze aby nabehol menzes a aby sme upravili cyklus. MS sa spustilo par dni po vyvolavacke a odvtedy chodi pravidelne jak hodinky.
povedala by som, ze ak sa ti nieco nezda, treba zajst na gyndu, nech to dr. riesi
Áno chystám sa budúci týždeň len mi to nedalo neopýtať na vaše skúsenosti trošku ste ma upokojili žienky dúfam že je všetko v poriadku 😕
@3slniecko3 ako prepac ale to mas odkial, ze po troch mesiacoch? Necitaj blbosti na nete. Ze "neprisla ako mala". A ako prosim ta mala? A kedy?
Kazdy normalny skuseny gyn ti povie, ze aj toto je individualne ako vsetko ostatne.Kazda zena je iny, kazdy porod je iny. Menstruacia pride alebo nepride rovnako ako pri vaginalnom porode. jednej zene skor, inej neskor.
Ja mam dceru tiez cisarsky a prisla mi ca. po piatich mesiacoch. Dieta plne kojene takmer 7 mesiacov, celkovo kojene 1,5 roky.
Nestresuj, ak na gyn prehliadke bolo vsetko OK a aj teraz sa citis OK, tak zi dalej uplne normalne, staraj sa o dieta a nevymyslaj. Opytaj sa gyn, ked mas pochybnosti. Ale bud rada, cim neskor, tym lepsie. Ak samozrejme uz teraz neplanujes otehotniet.
@yanni Píšem že som si to prečítala na nete a viem že u každej ženy je to individuálne moja otázka znela či mal niekto podobný problém a teda som chcela vedieť skúsenosti iných.Lenže ja nekojim mlieko som mala zhruba 3 týždne.
@3slniecko3 tak necitaj na nete. Opytaj sa gyn. to, ze do troch mesiacov nedostanes menzes nie je ziadny problem. Je to uplne normalne aj pri nekojacich zenach.
ja mam 2 sekcie a po obidvoch mi prislo az 5-6 mesiacov po porode, pri prvom uz boli kramy pravidelne viac menej kazdy mesiac, odchylka tyzden max a pri druhom som dostala v januari prvu, potom februar, marec, april a tak nic a az v juli prisli dalsie a potom to uz bolo stale pravidelne kazdy mesiac, ono pokial kojis, tak je to strasne individualne,a le pokial nekojis, tak by si podla mna mala uz dostat. Takze sla by som ku gynekologovi.
Ja tiež nemám menzes od 1.juna,malú som ani nekojila...

Dobry den, ja som po sekci dostala az ked mal maly 11mes. Cely cas bol kojeny, tak asi preto. Je to individualne. Ale ak na kontrole bolo vsetko ok, neobavala by som sa 🙂