Neúspešná vyvolávačka
Ahojte ženy. Tiež sa vám stalo že po záťažovom teste oxytocinom sa vám nič nerozbehlo?! Tak mi dali tabletku na zmäknutie krčka ALE vraveli že tiež sa to nemusí rozbehnúť 🙈🙈niekto nejakého skúsenosti?! 😃
Mne...tabletku som dostala v nedeľu, oxytocín neskôr. V pondelok večer mi odtiekla plodová voda... syn sa narodil v stredu pred poludním. Hlavne sa skľudni...
Mala som aj zatazovy test aj balónik, tabletu na vyvolanie aj nejakú injekciu a nič z toho mi nevyvolalo pôrod. Nakoniec mi prepichli vodu a dávali oxytocin, až potom sa pôrod rozbehol
Mne sa prvy porod po vyvolani rozbehol hned, druhy vyvolavali cely den a nic. Takze vecer sekcia
Stalo, zavisi v ktorom tyzdni si, ci je dieta zrele apripravene to zvladnut ten porod, nie je to iba o tej rodicke, ale dieta je tiez pomocnik a musi mat na to sil. Mna mordovali 2 dni, aj balonik som mala, no hruza, nakoniec cisarsky. Preto je lepsie pockat az do ukonceneho 40 tyzdna ak sa sam nerozbehne a nie su problemy ako vysoky tlak, alebo bielkovina v moci plus ine..az potom vyvolavat. Bo vyvolavat skor moze byt aj neuspesne, je to individualne.
@jankabenji tak aj ty balonik, preboha 🙂
@brita7777 som 37+0 a lekári vraveli že malá je už zrelá na to. Keďže mám dlhodobý odtok vody a kvôli tomu som bola náchylnejšia na baktérie aj nejaké mám tak vraveli že by bolo najideálnejšie keby malá ide von.
Tuto situaciu nedokazem zhodnotit ozaj ked ti postupne odteka voda, moze i nemusi byt zrele, neviem ake su rizika, ci mozes este cakat, mozno pripadne ma niekto s postupnym odtekanim vody skusenosti ci sq da cakat ci nie. Drzim palce.
@brita7777 lekári tvrdia všetci že je donosená tak verím tomu že je to tak. Máme za sebou plno vyšetrení a 2 mesiace v nemocnici už nás poznajú tak ako sa ju snažili držať dnu tak už nechce ísť von 🙊😃ale ďakujem 🍀
Áno je to možné.Ja mám všetky tri pôrody vyvolávane a tretí sa mi snažili vyvolať 5dni a nič.Nakoniec som išla akutnou sekciou a doktor povedal že by som ju aj tak prirodzene neporodila.
Áno, mne nezabral ani oxi ani prostin. Nakoniec mi robili sekciu
@brita7777 áno.. mne vyvolavali 3 dní a nič..,ale teda ja som bola viac ako 7 dní po termíne
No niesom lekár, ale ak je vody napriek tomu ,že pomaličky odteka dosť ( ona sa podľa mojich informácií aj tvorí, ja som jej mala asi aj pre 3 deti 😆),ozvy aj prietoky sú ok,tak by som bábo nechala aspoň týždeň dva. Možno sa dovtedy rozhodne ísť von samé.
@jankabenji vravím že tam mám baktériu kvôli narušenemu obalu. 🙂Ktorý keď sa dostane malej môže narobiť rôzne zápaly preto chcú byť o krok vpred.

so mnou bola mamina po baloniku aj cipku a stale nic, prisla den-dva predomnou ale neviem ako dopadla, ja som porodila pred nou, cize ano stava sa to