Otvorená na 3 prsty. Aké to je?
Rada by som vedela, ako ste vnimali cas, ked Vam lekar povedal, ze ste na 3 prsty, a o kolko od toho stadia ste porodili. Prosim uvedte, ak ste mali EPI. Mna to vtedy uz tak celkom dobre bolelo, uz uz som mala dost. Mala som EPI, ktora zabrala a tak som tie najsilnejsie kontrakcie nespoznala. Nastastie ma obisli aj komplikacie, cize o take 4 hodiny po podani bola malinka na svete. Neviem si predstavit a klobuk dole pred zenami, ktore rodia dlho predlho v bolestiach. Dakujem
Noooo tak to neviem ani ja posudit pri prvom porode som vecer citila trosku chrbat nic hrozne bolesti zacali asi tak o 10 rano slabucke, silne zacali asi tak okolo 16:00 to som volala uz chlapovi ze uz to nevydrzim tak sme sli do porodnice sup na kozu a rodit porod trval cca 17minut 🙂 Druhy porod som tiez vecer citila len take ako keby pri mrche nic hrozne rano som sla na poradnu a si ma tam nechali ze som na 4 prsty otvorena nic ma nebolelo kontrakcie som nemala bola som vysmiata ako leco, co ine zienky tam plakali len pri dvoch prstoch takze si to nechcem ani ja predstavit 😝
@lucon predpokladam ze epi si mala pri druhom alebo tretom dietati, tam sa picha uz pri 2-3 prstoch.... ja ked som bola na 3 prsty, tak som uz nevedela ci stat, sediet alebo lezat 😖 bolesti som mala bez prestavky, silne....epi mi nestihli dat, lebo som sa potom rychlo otvarala, samozrejme cim rychlejsie tym bolestivejsie, aspon u mna.

@lucon ake to je.. na toto sa neda odpovedat, kedze kazda zena to ma a vnima uplne inak.. ja som po takmer dvoch dnoch kontrakcii bola na 5 prstov, po dalsich styroch hodinach na sedem.. nebolo to ani tak neznesitelne, ako velmi vycerpavajuce.. potom som si dala epi, aj ked som povodne nechcela.. (inak, v nemocnici, kde som rodila, davaju epi az ked si na 4 prsty).. no a potom som porodila za dalsich 6 a pol hodiny