Po sekcii nekrvácam
Minuly utorok som mala sekciu a od nedele rana nemam ani kvapku krvi.vobec nepotrebujem vlozku.je to v poriadku?pobolieva ma aj podbrusko,no neviem ci to je z tohoalebo to bude jazva. ...a ako dlho nemozem zdvihat tazke?mam rocneho syna este a sestricka v porodnici mi povedala,ze mozem pomaly ho zdvihat,podla toho sko sa citim.ked ho zdvihnem,tak pocitim taky tlak.nemoze sa mi rozthnut uz?
kamoske po sekcii sa rana doma rozkrvacala - a to ani dieta nedvihala ... ty musis citit, co je v pohode a co je uz zle. takze radsej neriskuj ... sekcia je velky zasah, nemozes tyzden po chciet behat a dvihat 10 kilove dieta ...
@miskacharly
Ja som tiez nekrvacala dlho, pamatam ze som bola prekvapena ako kratko ale uz neviem kolko dni. Co si pamatam ovela lepsie je presne ten tlak a pocit ze sa rana roztrhne a aj som volala lekarovi a aj nasmu znamemu chirurgovi a obaja ma uistili ze je to ok. Znamy sa aj smial lebo som trvala na tom ze mam pocit ze sa rana otvara 🙂)) Je to velmi zvlastny pocit.
So zdvihanim nemam skusenost, bolo to prve dieta ale bolo mi doporucene chodit aj cez bolest, ale setrit sa. Podla mna ho dvihaj ale s mierou. A keby sa ti nieco nezdalo kontaktuj lekara 🙂
DUfam ze sa skoro zotavis!
Ja som po druhom cisarskom krvacala velmi malo, ale nemala som ani bolesti pri kojeni... nestahovala sa mi maternica a vsetka krv ostavala vnutri.... nepomahali injekcie a nakoniec ma museli vycistit

Syna by som rozhodne este nedvihala. Ja som po laparke nemohla dvihat deti 2 mesiace (vydrzala som mesiac) a po cisarkom si nepamatam ako dlho som najstarsiu nedvihala mozno 2-3 tyzdne. Ale bola som v jednom kole 15 mesacna dcerka k tomu dve novorodeniatka a tak to aj dopdlo, ze sa mi jazva na maternici rozisla a viac deti mat nemozem (aj ked 3 stacia🙂) a co sa tyka krvacania, noze sa to este rozbehnut,ja som mala par dni bez krvacania a potom sa to zase rozbehlo. Ale pre svoj klud staci zavolat svojmu gYnekologovi a spytat sa