Popôrodná psychóza
ahojte maminky....ja sama som este babo nemala ale moja kamoska je teraz v nemocnici lebo ma tuto laktacnu psychozu a dost ma to prekvapilo....co to vlasne je za chorobu? vobec si to neviem predstavit ako moze mat zena take stavy ....ked ma doma krasne zdrave babo
@13adinka je to o chemii v mozgu - pri porode sa vyplavi velke mnozstvo hormonov, ktore vedia ovplyvnit chemikalie v mozgu ktore reguluju to, ako sa citime a pod. Ona to velmi nemoze ovplyvnit, aj ked ma doma to krasne babo, ona sa citi priserne, prichadzaju jej divne myslienky, je strasne smutna a pod.. Drzim palce aby ju dali rychle do poriadku aby sa mohli tesit s babatkom.
Ahoj...mam to za sebou..prislo to ako blesk z jasneho neba...nebola som to ja chvalabohu som mala pri sebe rodinu a hl maminku ktora ma zobrala k lekarke ..uzivala som lieky a postupne to odislo..lieky neberiem som uplne v pohode a uzivam si radosti i starosti rodicovskej "dovolenky". Zena za to nemoze a nevie to hlavne vobec ovplyvnit..ten pocit si pamatam az ma mrazi...som stastna ze je to prec...a super ze je tvoja kamoska v opatere bo mamina znama sa neliecila a dodnes je mimo a to ma jej dyn 26 r :((
aj ja dufam ze sa z toho rchlo dostane...len by som nikdy neverila ze sa take nieco v zene deje.....mozno to je aj s tym spojene ze nekoji
ahoj boze..tak podla mna by si mala zmenit tabletky...ja som pri antidepresivach uzivala aj neurol lebo tie vedlajsie ucinky boli nechutenstvo a hrozna nervozita v zaludku az som sa isla po...no a vies pise sa mi to tazko ale ja son si lieky vysadila sama a z poporodnej depky ma dostala bohuziak tragedia v rodine a moja mysel zrazu bola inde...potom sa mi moje stavy vracali este sem tam ale uz to vymizlo..dcerka ma teraz 15 m a sice trpim na pms a mam nalady ale nie depresiu a za to vdacim aj mojej vkuse vysmiatej dcerke..takze radim zmen lieky al lekara.. al skus psychologa ...🙂 drzim palec sino
je to dost kruté táto popôrodná depresia http://akoapreco.com/ako-spoznat-poporodnu-depresiu/ ... dúfam že mna to nikdy nepostihne
Ahojte otazka zena ktora uz pred otehotnenim mala psychycke problemi schyzofreniu a po porode ma poporodnu psychozu uz 5mes. Lieci sa no o babo nema zaujem velky a stale spi je unavena a ma zadumcive pohlady je tam vobec sanca ze to prejde?7
@ofinka83 ahoj, ako dlho si sa liečila? Ja sa liečim tretí mesiac a zatiaľ veľký pokrok, ale ešte si nepripadám úplne zdravá.. poznačili má hlavne bizarne myslienky o mojej malinkej... lekárka nechce o vysadení tabletiek ani pocut, a ešte ani ja, len má zaujíma kedy si bola na 100 percent zdravá

Google.sk