Predčasný pôrod
Ahojte som v 21tt a som na spicku prsta otvorena,mam kludovy režim a teda kázal.mi lezat len neviem ako mam lezat,môžem aj normálne? Ci len z nohami vyloženými? Alebo z vylozenym zadkom? Lebo od štvrtku ležím v kuse,ked tak len na WC,alebo pozametam len to je cele..a celé telo má už boli 😀
@kitycat ja si vôbec srandu nerobím bola som u lekára,povedal len ze mam lezat,tak neviem už ako aj zadok mam podložený alebo nohy vyložene len neviem ako mam už ležať ešte,,,
@nikolka1987 preco si sa neopytala u lekara? Nemas usta?
@nikolka1987 úplne normálne môžeš ležať 😄babo je ešte malé aby tak veľmi tlačilo na krcok.Ja som ležala od 18tt tiež som sa otvárala
Co ma tu poucujete!!! Pýtam sa ako mam ešte lezat kludovy režim dodržiavam tak co tu namna utocite ani nekomentujte,nemám za potrebu sa znervoznovat..ôk??
@mmoni89 ďakujem ti za normálnu odpoveď 🙂 ako.si bola otvorená v 18tt? A ležala si len?
@nikolka1987 ty co tu stekas? Nikto na teba neutoci..Mas zdravotny problem a pytas sa na internete miesto svojho doktora? Keby ide o moje babo urcite sa nebudem riadit radami anonymnych zien na MK..
Normalne lez, parkrat denne si podloz zadok a nohy vankusmi na cca 20 min. Nenamahaj sa, nedvihaj nic tazke, o domacnost nech sa stara partner. Tiez som musela lezat polku tehotenstva a nakoniec som porodila 41+0. Drzim palce, aby babo vydrzalo co najdlhsie a prajem pevne nervy, lebo ten styl, ze len lezat, je poriadne na nervy.
@nikolka1987 skracoval sa mi krcok a bola som tiež otvorena na špičku prsta. Kratší bol v tom 18tt následne sa potom trocha otvoril, nepamätám už presne, je to už 9rokov 🙂preležala som až do pôrodu 😄
@nikolka1987 ako nie úplne stale, keď som sa cítila lepšie aj sme išli na prechádzku alebo som čosi porobila, upratala, ale neskôr mi začali tvrdnut brucho aj som bola v nemocnici takže to bolo také rôzne no. Ale neboj sa. Malého som donosila 🙂
@diewcatqoo ďakujem 🙂 snáď to dosiahneme co najdalej
@jj298 teba sa nikto na názor nepytal
@mmoni89 ďakujem 🙂
@nikolka1987 to si mala napisat dopredu, ze koho sa nepytas😀
@jj298 skúsených žien a také co to prežili,vieš?
@nikolka1987 nieje za čo 🙂
@nikolka1987 tak si predstav, ze aj ja som to prezila..a vsetko co sa tykalo mojho babatka som riesila so svojim lekarom😉 vies?
lez ako chces, ale musis byt vodorovne, ci na jednom boku alebo na druhom alebo na chrbte to je jedno 🙂 ja som lezala od 21tt az do 37tt ... naozaj to neni sranda, treba to prisne dodrzovat .. iba na wc a do sprchy, inak nic nerobit ... nech uprata partner...
@nikolka1987 ja som sa neotvarala, ale o babo som prisla predcasne v 22tt, transfuzny syndrom dvojciat. Za seba ti radim, do 24tt ukonceneho Len lez, aj ked ta uz cele telo boli z toho... Ani nezametaj, Len ten zachod..Lebo na SK do 24tt nezachranuju zial, v Rakusku ano..po tom 24tt uz Ako ti povie DR. Podla mna ak to do vtedy potiahnes ta poslu na serklaz a mozno budes chvilu v nemocke sledovana. Potom uz mozno aj nejaka prechadzka bude dovolenka..
Lez ako chces, to je jedno. Odporucam nezametat 🙂 ja som si tak tiez privodila problemy.
@iramka ďakujem,v stredu idem na kontrolu tak už budem vedieť viac 🙂
@ropucha6 ok ďakujem 🙂
@zuzkapap ok ďakujem,len je to ťažké keď mám aj 4r chlapčeka,muž téz ma 4zmenku a keď je v robote,je od rána do večera,babka nám pomáha ako sa dá ale tiež ma ležiaceho manžela...šetrím sa no
@nikolka1987 čauko, tiež som mala podobný problém, dokonca som bola 4x hospotalizovaná kvôli tomu..no a poviem ti v nemocke polohovateľné postele tak ja tiež samozrejme nohy, zadok hore😄, keď prišiel primár na veľkú vizitu, tak hneď kázal sestričkám dať to dole, ževraj to nemá nejaký veľký efekt…čiže len ležať a ležať, ja som takto preležala 3 mesiace a vydržala až d termínu, dokonca mi nakoniec museli pôrod vyvolať
@paulahr 🙂 ďakujem ti za odpoveď a si bola veľmi otvorena?
@nikolka1987 Lež normálne, nemusíš stále s vyloženými nohami, to skôr len pre zmenu na chvíľku. Tam skôr ide to, aby si sa príliš nehybala, čiže nenamáhala sa. Áno, je to veľmi nudné, chápem (ležala som pri dcére ale nie z dôvodu otvárania ale hematómov). Naozaj len na wc. Inak maj po ruke všetko potrebné, nech co najmenej beháš. Ak ešte nemáš deti, tak to ber ako šancu urobiť si seriálový maratón, prečítať, čo si odkladala atď 🙂 Veľmi držím palce, aby si to s bábätkom zvládla ❤️
@mima172 ďakujem 🙂 ale ako som tu spomenula mam už 4rocneho syna
@nikolka1987 od 20 týždňa na špičku prsta a krčok 2cm
@nikolka1987 Nečítala som si komentáre, len tvoju otázku. 4r už je super, dosť samostatný, no chápem, že ten seriálový maratón (keď nie je v škôlke) asi ťažko 🤨🙂
Hlavne žiadna veľká námaha, držím palce.
@mima172 ďakujem,je chápavý aj rozumný keď ide somnou lezat tak aj on z vylozenymi nozkami🙂🫠

Nerob si z toho srandu a zavolaj si k doktorke. Par dni dozadu som citala temu, kde mamicka v 22tt o male prisla