icon

Pri prvom pôrode som mali cisársky. Aký bude druhý pôrod?

zuzaanka27
6. máj 2014

Chcela by som sa popytat ze po prvom dietati som sla na cizarsky rez ci to tak bude aj pri tom dalsom alebo klasicky porod 😒

zuzkamacken
6. máj 2014

akurat vcera som sa lekara na to pytala.. a vraj nie je to pravidlo, ale vacsina skonci sekciou..

vevesh
6. máj 2014

Nie je to pravidlo, je to velmi individualne, kedze kazdy ma iny Organismus, ine predpoklady, ine tehu 😉

modrofuzik11
7. máj 2014

kamoska mala prvy cisarsky a druhe babatko teraz rodila prirodzene. sice ti nemozu pichnut epi, ale aj tak si to velmi pochvalovala.

babls5
7. máj 2014

Poviem ti ze tu na sk ta nenechaju rodit normalne uz ☹

ivushka19
7. máj 2014

@zuzaanka27 a aky bol dovod cisarskeho?

anuskaaprazko
7. máj 2014

@babls5 ale nechaju 🙂 nebola by prva 🙂
@zuzaanka27 da sa aj prirodzene len musis mat medzi porodmi aspon 2 roky a bezproblemove tehu, tiez jazva musi byt dost hruba aby vydrzala kontrakcie. A tiez zalezi od lekara ci si na to trufne a zalezi aj od teba, ak nechces, nebudu ta nutit do prirodzeneho...

zuzaanka27
autor
7. máj 2014

slaby krvy obrazmalo draslika a aj pocas tehotestva sa mi spravili dole bradavice a mohlo to malemu uskodit a teraz newiem co a ako

zuzaanka27
autor
7. máj 2014

a pri cisarskom som im zacala potom aj silne krvacat

ivushka19
7. máj 2014

pokial by druhe tehu bolo OK, nevidim dovod, preco by to nemohol byt klasicky porod.... Tiez som po cisarskom, lekar povedal, ze pri druhom moze byt kludne klasicky porod, ak bude vsetko OK..... Uvidis, ako bude prebiehat tehotenstvo....

evickam1
7. máj 2014

ja ked som mala 1.tehu komplikacie a cisarsky, tak musim ocakavat 2.porod cisarsky ? mala ma uz skoro 3r, takze to by malo byt ok ? ci sa mylim?

zuzaanka27
autor
8. máj 2014

ved sa uvidi co a ako

inulienka11
8. máj 2014

ja som mala pri prvom cisársky kôli embolii na nohe,stále mi hovorila doktorka,že aj druhé bude asi cisárskym kôli tomu a nakoniec som porodila normálne za 1,5 hodiny aj s kontrakciami.ani nebolo reči pred pôrodom o cisárskom.