Príznaky pôrodu
Ahojte. Som prvorodička čiže uvítam každú informáciu radu atd. Už pár dni pozorujem bolesti v podbrusku ako pri menzese. Na poslednej kontrole (3 dni dozadu) doktor povedal že to je zatiaľ v pohode že len 2 cm otvorená. Ale tuto noc som mala časté bolesti ako pri menzese a od rana som už 4 krát na veľkej. Čo sa mi predtým nikdy nedialo. A ďalej mám velmi časté nutkanie aj na malú ale nič zo mna nevijde. V podstate skoro take bolesti ako keď ma človek zapálený mechúr. Myslite že pôrod príde čoskoro?
@mimkafackova velka potreba zn. ze sa uz cistis, a ak su bolesti pravidelne, co asi su, tak ano, uz sa ti spusta porod
@zuzana9393 no práveže si myslím že sú to len poslickovia lebo ráno som mala silne bolesti potom to prešlo teraz napríklad viac ako hodinu kľud.
ja si myslim, že sa už spusta ak mate bolesti ako pri menstruacii,aj sa to bude stupnovat dajte si sprchu možno vecer už to pride :D
@mimkafackova ak niesu pravidelne, tak su to zrejme len poslickovia. Ja som to tiez mala.pred mesiacom a doteraz nic. Uz som 40tt
Inak mne pomohla sprcha. Poslickov zazenie a prave kontrakcie posipni. Tak skus 🙂

@mimkafackova skus si merat ako casto tie menstruacne bolesti mas. Ak su pravidelne, dajme tomu kazdych 20 min, tak sa ti to rozbieha. Drzim palce 🙂