icon

Prvé vyšetrenie po šestonedelí

tehulka_mk
22. júl 2012

Dievcata,co vsetko sa vykonava na prvej prehliadke u gynekologa po sestonedeli? 😕

pe
22. júl 2012

mna pozrela doktorka, ci mam dobre zahojenu ranu po nastrihu a vysetrila ma palpacne, ci je vsetko v poriadku "vnutri" a potom mi urobila aj vnutorne sono, robila to dost podrobne a potom sa spytala na kojenie a ci nemam nejake bolesti, cize aj taka konzultacia... ale nebolo to neprijemne, napriek tej ranke, netreba sa bat 🙂

kucanka
22. júl 2012

tak ako píše pe. Len mne sa jedna ranka po nástrihu zle zahojila tak to museli ošetrovať aby som potom nemala problémy. Ale dalo sa vydržať 😉

katren
22. júl 2012

@tehulka_mk podla toho akeho mas gynekologa a co vysetruje.....ja som mala kontrolu nastrihu /pri Dominike/ , kontrola krcka a stiahnutia maternice....pytala sa aj ohladom dojcenia, antikoncepcie 😉

zigzag
22. júl 2012

@tehulka_mk 😀 heh, no maly mal 13 mesiacov a ja som este nestihla ist na kontolu po porode 😀 😀 kym nebuem zase tehu ani neplanujem, nastrih ani sitie som nemala, takze by nmala co kontrolovat a HAK si moze nechat, otravit sa nedam 😝

xenicka13
22. júl 2012

mne spravil sono, teda skontroloval maternicu a varoval ma, ze aj ked kojim, mozem otehotniet 😀