Sex po pôrode a žblnkot v bruchu
Ahojte, za dva dni mi konci sestonedelie a s manzelom sme uz mali sex. Kedze som nemala poranenia, vsetko bolo ok a bez bolestne. Akurat mi v bruchu nieco strasne zblnkotalo. Moze to byt este maternica, ktora nie je uplne zvinuta? Na kontrolu idem az o dva tyzdne - doki ma dovolenku.
Mne pri sexe bezne zblnka v bruchu (tak riadne), ked som predtym pila viac vody alebo jedla polievku napr. Si si ista, ze to nebol len zaludok? 😀😉
Aj mne zblnka, keď predtým pijem 😂
Ja mam od prveho porodu riadne mokry sex a zblnkoce to ako rieka 😀. Ale moj muz je spokojny, lebo vzdy vie ci to skoncilo k spokojnosti oboch.
No som si ista, ze to nebol zaludok a ani cvachtania nadmerne mokreho vchodu 😂 Proste nieco niekde medzi. Mozno tie creva, alebo ta maternica mi nadskakovala 🙈Snad sa to tak nijak nerozhadzalo 🙄 Chceli sme pockat az po kontrole, ale akoze este dva tyzdne..? Uz hadam stacilo, nie 🙃
Buď rada že je to len zblnkanie a nie zvuk " prdenia" ja keď zdvihnem zadok alebo mám pri Tom zadok vyššie a potom ľahnem normálne, tak ten vzduch čo vyjde von nevydáva pekný zvuk 😀 :-F

To sa ti môžu ešte čreva ukladať po pôrode. Pokiaľ bol sex ok, tak si myslím, že tam dole bude všetko ok. Keby nebolo, určite by si to cítila.