Silné hnačky v 40. týždni. Ako to bude s pôrodom?
Budem vdacna za kazdy nazor.som v 40 tt a mam neskutocne hnacky,iba voda zo mna ide..uz som zufala a lekari stale ze je to normalne.otvorena niesom absolutne,viete mi poradit ako to bude s porodom,do kedy budu cakat?resp.mate s tym niekto skusenost ci to moze byt vobec zacinajuci porod?
Áno, hnačka môže byť priznak prichádzajúceho pôrodu
😗
Tvoje tělo sa zrejme zacina samo čistit, aspon sa vyhnes klistyru v nemocke ;)
Tvoje telo sa zacina pripravovat na porod, vycistia sa ti creva a babatko bude mat viac miesta na zostup dolu, je to uplne normalne
Budes rodit🙂 hurrrrraaa🙂
Mňa začalo preháňať večer a na druhý deň poobede bol malý na svete. 🙂
Aj ja som to tak mala a na druhý deň som išla rodiť 🙂 Držím palce,neboj sa,všetko by malo byť ok 🙂
Tak si ešte raz skontroluj či máš všetko do pôrodnice.😀Neboj nič....aj ja som takto bola....a potom som išla rodiť.
Telo sa čistí, budeš čochvíľa rodiť
ano ano, ja som mala tiez hnacku rano a vecer som rodila 🙂
@zuzanaa2010 a porodila si na ten druhy den? Mam podobny problem
hnacka a nechutenstvo mozu byt priznakom biziaceho sa porodu, tak to mozes cakat kazdym dnom...
@mumilka možno ta sklamem ale porodila som až o tyžden a to cisarskym,takže to nebol priznak ničoho 🙂
@zuzanaa2010 ehmmm.. super :D ani sa necitim na porod.
tak sa necham prekvapiť a budem ďalej užívať čierne uhlie
Chcem sa opitat že som 40 týždňa tehotenstva a dostala som us druhý krát hnačku viete. Mi poradiť
@timeaviki23 moze to byt cokolvek. Od pokazeneho zaludka po zacinajuci porod.
Telo sa cisti

Mna zacalo prehanat v noci....krutilo mi v bruchu....pri oboch....rano som sla sa ukazat....uz mi nechutilo jest....no bola som ostvorena....jedla si, ako sa citis celkovo?