icon

Silnejšia menštruácia prvýkrát od pôrodu

orieska325
26. nov 2013

Caute baby, potrebujem poradit, po 5 mesiacoch od porodu som dostala 1 x kramy je to uz druhy den a dost silno..brucho ma bolelo len 1. den, ale dost krvacam...pred otehotnenim som to nemala take silne resp iba prvy den...volala som dnes k gyndovi a sestricka mi povedala ze mam pockat do zajtra ak to neustane mam sa prist ukazat ci nebude treba cistenie?? co mam cakat?? hlavne ma zaujima ako ste a tom boli vy po porode..btw..rodila som cisarakom a sestonedenie u mna trvalo iba cca 2 tyzdne aj to len taky zeby bolo...cize slabunke..

andrejka1978
26. nov 2013

ja som rodila 2x normalne a prva menstruacia po porode bola vzdy silna a dlha. to iste plati aj u dalsich mojich kamosiek. prve dva, tri dni to je proste silne a potom by malo ustavat a normalizovat sa. daj si grep, navar si caj z mysieho chvostu alebo kup askorutin. to by malo hodne pomoct. ak sa to potom nezlepsi, tak asi treba k tomu lekarovi. no na to cistenie by som fakt nesla ak neni vazny dovod. tie kyrety to neni nic moc teda..............je ale pravda, ze asi si mala dost kratke obdobie sestonedelia. to neviem posudit,lebo neviem ako je to po cisaraku.

maribell
26. nov 2013

@orieska325 ahoj ja som dostala prvu menstruaciu 8 mesaicov po porode a trvala 8 dni a z toho tyzden bol ako keby som mala vykrvacat 😀 ...

katy1979
26. nov 2013

ja mam silnejsiu menstruaciu dodnes 🙄 prve dva dni hotova katastrofa

bubka35
27. nov 2013

ahoj ja som to tak mala prvy rok po porode, ze prve 2 dni silne a potom 3 dni skoro nic. a po roku sa to same odrazu zmenilo, ze skoro nic celych 5 dni. a zostalo mi to take iste aj ked som uz brala HAK.

freyjanr
27. nov 2013

@orieska325 ahoj ja som mala nenormálne silny menzes,dala som si vložku a za hodinu som uz pretiekla,volala som na gyndu a povedala sestrička ze je to ok

majkanwa
2. jan 2014

Ja mám silnejšie a o deň dlhšie (5dní) ako pred pôrodom (sekcia), ale bolesti žiadne, čo je fajn.. Pred tým som mala mierne bolesti len prvý deň.. No na druhej strane mám až 34-39 cyklus, Dr.povedal, že sa to upraví ak prestanem kojiť.. Malý má 11 mes.a dostala som to cca po pol roku.