icon

Skúsenosti s liečivým pôrodom

Dnes o 10:17

Ahojte ,rada by som si prečítala skúsenosti žien s liecivym pôrodom,napr po prvom traumatickom a druhý dobrý..alebo tretí štvrtý. Chcem také polechtani po srdci od skúseností iných 🙂

anonym_c52bc8
Dnes o 10:28

A ako ti to pomôže, že ja som mala prvy traumatický a druhý dobrý?

katulienka160
Dnes o 14:17
@anonym_c52bc8

A ako ti to pomôže, že ja som mala prvy traumatický a druhý dobrý?

@anonym_c52bc8 ze aj take existuje 😊

katulienka160
Dnes o 14:20

@anonym_autor ja som mala prvy tazky s komplikaciami.... Dlho som si vycitala veci,ktore ani neboli moja chyba....
A bála som sa druheho ale ten bol iny a ako pises, liecivy😊 bolelo to a vsetko, to je jasne..ale v porovnani s prvym to slo lepsie a bez komplikácií...a neverila som, žeby som ja mohla mat taky porod 😁 takze ja som dokaz ze to existuje...a verim,dufam a modlim sa, aby to teraz do tretice tiez dobre dopadlo

anonym_c52bc8
Dnes o 14:34
@katulienka160

@anonym_c52bc8 ze aj take existuje 😊

@katulienka160 tak potom áno, zažila som to

autor
Dnes o 14:46
@katulienka160

@anonym_autor ja som mala prvy tazky s komplikaciami.... Dlho som si vycitala veci,ktore ani neboli moja chyba....
A bála som sa druheho ale ten bol iny a ako pises, liecivy😊 bolelo to a vsetko, to je jasne..ale v porovnani s prvym to slo lepsie a bez komplikácií...a neverila som, žeby som ja mohla mat taky porod 😁 takze ja som dokaz ze to existuje...a verim,dufam a modlim sa, aby to teraz do tretice tiez dobre dopadlo

@katulienka160
@katulienka160 ja tiež tak 😄 akurát tretí už nie. Prvý ukončený vex ,hrozný personál v nemocke,žiaden bonding,poporodna depka,nástroj taký že hodinu zašívali,pocity odcudzenia od syna
Druhý pôrod inde, okamžitý bonding,bez komplikácií porod,minimálne natrhnuté a to bol veľký . A úžasný personál 🙂 a tiež som videla aké super to bolo ,som normálne by ho dala naspäť do bruška a šla ešte raz 😄 aj počas pôrodu pozitívne myšlienky hoc som bola unavená. V srdci som cítila boha 🙂
Je super že to má veľa žien ,kiežby ich malo čoraz viac

maryetta
Dnes o 15:00

Veru ja. Prvy dlhy. Komplikovany.akutna sekcia.
Dalsi bol "lepsi". Vbac sice vyvolavany. Vakuum ale ok.
Treti a stvrty top.