icon

Skúsenosti s liečivým pôrodom

25. jan 2026

Ahojte ,rada by som si prečítala skúsenosti žien s liecivym pôrodom,napr po prvom traumatickom a druhý dobrý..alebo tretí štvrtý. Chcem také polechtani po srdci od skúseností iných 🙂

anonym_c52bc8
25. jan 2026

A ako ti to pomôže, že ja som mala prvy traumatický a druhý dobrý?

katulienka160
25. jan 2026
@anonym_c52bc8

A ako ti to pomôže, že ja som mala prvy traumatický a druhý dobrý?

@anonym_c52bc8 ze aj take existuje 😊

katulienka160
25. jan 2026

@anonym_autor ja som mala prvy tazky s komplikaciami.... Dlho som si vycitala veci,ktore ani neboli moja chyba....
A bála som sa druheho ale ten bol iny a ako pises, liecivy😊 bolelo to a vsetko, to je jasne..ale v porovnani s prvym to slo lepsie a bez komplikácií...a neverila som, žeby som ja mohla mat taky porod 😁 takze ja som dokaz ze to existuje...a verim,dufam a modlim sa, aby to teraz do tretice tiez dobre dopadlo

anonym_c52bc8
25. jan 2026
@katulienka160

@anonym_c52bc8 ze aj take existuje 😊

@katulienka160 tak potom áno, zažila som to

autor
25. jan 2026
@katulienka160

@anonym_autor ja som mala prvy tazky s komplikaciami.... Dlho som si vycitala veci,ktore ani neboli moja chyba....
A bála som sa druheho ale ten bol iny a ako pises, liecivy😊 bolelo to a vsetko, to je jasne..ale v porovnani s prvym to slo lepsie a bez komplikácií...a neverila som, žeby som ja mohla mat taky porod 😁 takze ja som dokaz ze to existuje...a verim,dufam a modlim sa, aby to teraz do tretice tiez dobre dopadlo

@katulienka160
@katulienka160 ja tiež tak 😄 akurát tretí už nie. Prvý ukončený vex ,hrozný personál v nemocke,žiaden bonding,poporodna depka,nástroj taký že hodinu zašívali,pocity odcudzenia od syna
Druhý pôrod inde, okamžitý bonding,bez komplikácií porod,minimálne natrhnuté a to bol veľký . A úžasný personál 🙂 a tiež som videla aké super to bolo ,som normálne by ho dala naspäť do bruška a šla ešte raz 😄 aj počas pôrodu pozitívne myšlienky hoc som bola unavená. V srdci som cítila boha 🙂
Je super že to má veľa žien ,kiežby ich malo čoraz viac

maryetta
25. jan 2026

Veru ja. Prvy dlhy. Komplikovany.akutna sekcia.
Dalsi bol "lepsi". Vbac sice vyvolavany. Vakuum ale ok.
Treti a stvrty top.