Skúsenosti s pôrodom štvrtého dieťaťa
Je tu nejaká mamička ktorá ma 4.deti? Aký bol pôrod? Prípade komplikácie a zdravotne ťažkosti po pôrode myslím ženy.
Ďakujem.
Ja, a priebeh v pohode, aj porod aj to ostatne. Cesta uz bola vyorana- takze bez zraneni ci nastrihu🙈
Tehotenstvo Ok, pôrod OK.
Ak myslíš matku - mňa tak som nemala vôbec žiadne problémy po pôrode. Pokojne som mohla vstať a rovno z pôrodnej sály odísť domov. Nepustili ma.
@anonym_5e79c1 a vek ostatných deti ?
@anonym_5e79c1 a vek ostatných deti ?
@anonym_autor 18m, 4r, 13
Mam 4 deti, 12, 10, 5 a 3 roky.
Nemozem teda povedat, ze to bolo bez komplikacii, ale komplikacia bola vysoky tlak ku koncu, preto mi porody vyvolavali, treti aj stvrty. Treti v 39.tyzdni, pustili vodu a do 45 minut bolo porodene, stvrty vyvolavany v 38.tyzdni, tam sa robil oxytocinovy test, antibiotika som mala, mala mala slabsie ozvy, trvalo to dlhsie, ako treti porod, ale vcelku ok, ten zaver bol uz dost rychly potom. Nemala som nastrihy, sitie. Len poporodna adaptacia - moja, bola horsia, lebo mi vysadili lieky na tlak a bola to katastrofa s tym. Potom sa mi spustila hypertyreoza, ale to od druheho porodu vzdy, aj po tretom, tak aj po stvrtom. Ale toto je u mna specifikum, to sa bezne ani nestava.
Ak si zdrava, tak to zvladnes v pohode.
@anonym_autor ja štvrté tehotenstvo bez problémov okrem nízkeho železa, pribrala som len 7 kg, pôrod v termíne, úplne bez komplikácií, bábätko zdravé, na štvrtý deň sme boli doma. Akurát malá slabo priberala, tak som musela dokrmovat, čo pri prvých troch nebolo treba. Ale zvládli sme to, kojila som pol roka plus mierne som dokrmovala. A nerobila som z toho žiadnu vedu, že nekojim ukážkovo tak ako predtým. Dokonca mi prespí takmer celú noc, zobudí sa maximálne 1-2 x v noci. Takže za mňa fajn. Držím palce😘
@anonym_autor ja štvrté tehotenstvo bez problémov okrem nízkeho železa, pribrala som len 7 kg, pôrod v termíne, úplne bez komplikácií, bábätko zdravé, na štvrtý deň sme boli doma. Akurát malá slabo priberala, tak som musela dokrmovat, čo pri prvých troch nebolo treba. Ale zvládli sme to, kojila som pol roka plus mierne som dokrmovala. A nerobila som z toho žiadnu vedu, že nekojim ukážkovo tak ako predtým. Dokonca mi prespí takmer celú noc, zobudí sa maximálne 1-2 x v noci. Takže za mňa fajn. Držím palce😘
@jaja1979 ďakujem krásne za odpoveď, my máme 7,6 a 3 roky a obavám sa toho
Mam 5deti,vsetky porody rychle,bez komplikacii,o hod.som uz behala,ako keby som ani nerodila.Len to sitie trvalo dlhsie ako cely porod,a taka dokatovana som tam,ze az.Ale nevadi mi to,a ani muzovi,hlavne,ze su deti zdrave.
@jaja1979 ďakujem krásne za odpoveď, my máme 7,6 a 3 roky a obavám sa toho
@anonym_autor 4. porod bol super. Do 2 hodin od toho ako mi odtiekla plodova voda. Bez nejakych zasahov od personalu. Telo uz vedelo, co ma robit. Poporodne komplikacie neboli, ale to pri ani jednom z mojich porodov.

Tehotenstvo Ok, pôrod OK.
Ak myslíš matku - mňa tak som nemala vôbec žiadne problémy po pôrode. Pokojne som mohla vstať a rovno z pôrodnej sály odísť domov. Nepustili ma.