Skúsenosti s vyvolávaním pôrodu balónikom
Dobrý večer aké mate skúsenosti s vyvolávaním pôrodu balonikom?
Bol mi zavedený dnes keď som bola otvorená na 1cm, nejak o 11:00. Jedine čo doteraz pociťujem sú mierne menštruačné kŕče a bolesti krížov. Ak do 24h neodpadne sám, daju mi tabletky. Aké máte skúsenosti s balonikom (nejaké novšie). Našla som tu veľa tém, ale skúsenosti su skôr take že nepomohol.
V sobotu pred polnocou mi praskla voda a išli sme do nemocnice. Otvorená iba na 1-2cm a nič viac sa nedialo. V nedelu ráno stále nič, ani bolesti, tak mi dali o 9 ráno balónik. Celú nedeľu sa nič nedialo. Cca v noci o 2h som išla na wecko a balónik sám vypadol. Bola som na vyšetrení a stále 1-2cm a bolesti nič. O 2.30h v noci začali kontrakcie po 10 min. O 3h v noci som už išla na pôrodný box a 3.30 bola maličká na svete. Takže išlo to rýchlo, že aj doktori boli prekvapení. A to bolo moje tretie tehu.
@pabla99 mne dali balonik niekedy okolo 15.00 bo som mala odtecenu vodu ( oddtiekla rano) ale otvorena stale len na 1,5 cm cca ... o polnoci zacali kontrakcie ... a zacala som sa pomaly otvarat ... o 7.45 sa mala narodila 😀 ... bola som rada ze to slo aj bez liekov... vela stastia
@pabla99 mne dali balonik niekedy okolo 15.00 bo som mala odtecenu vodu ( oddtiekla rano) ale otvorena stale len na 1,5 cm cca ... o polnoci zacali kontrakcie ... a zacala som sa pomaly otvarat ... o 7.45 sa mala narodila 😀 ... bola som rada ze to slo aj bez liekov... vela stastia
@fok
@elis248
@adabise683 balónik mám už vybratý , otvoril ma na neuveriteľne 3 cm po 24 hodinách 😀 už som na tabletkách
@pabla99 dva roky dozadu, ale po MA. Mne nepomohol.
@pabla99 dva roky dozadu, ale po MA. Mne nepomohol.
@michaela329 no, ani mne … 🤷♀️
@fok
@elis248
@adabise683 balónik mám už vybratý , otvoril ma na neuveriteľne 3 cm po 24 hodinách 😀 už som na tabletkách
@pabla99 tak to je skoda ale tak kazdej ine pomaha ... snad lepsie pomozu tabletky a pojde to akonpo masle ... drzim palce 🥰

@pabla99 mne pomohol do dvoch hodín mi praskol plodovu vodu a od odtecenia plodovej vody som za 4 hodiny porodila