icon

Som 8 týždňov po cisárskom a stále krvácam. Prečo?

slimkaaaaaa
9. okt 2013

ahoj sok 8tyzden po cisarskom sestonedelie som krvacala iba trosku skoro vobec po sestonedeli som mala mozno 5dni prestavku a teraz krvacam ale tak silnejsie moze to byt menzes ci nieco ine?bola som aj u gynka a ten mi dal niake inekcie lebo na sone videl pravdepodobne sa to asi poriadne nevicistilo ci ako to je vlastne radscby som dostala niake odpovede na toto dakujem

kveta
9. okt 2013

Skus ineho gynekologa. Toto sa riesieva aj operativne..

mirkami7
9. okt 2013

Ja som tiež po cisárskom a po šestonedelí začala neako do týždňa znova krvácať,bol to normálny menzes,tiež som sa trocha zľakla ale normálne to skončilo a potom som už začala mať,tak ako pred tým,počkajte a keby sa vám niečo nezdalo tak chodte znova k lekárovi.

severankasr
9. okt 2013

ja som po poslednej sekcii po sestonedeli do tyzdna mala normalny menzes 10 dni trval a o mesiac znovu pravidelny, napriek dojceniu.

michaela.g
9. okt 2013

@slimkaaaaaa ja som krvacala 4 mesiace, ale chodila som ku gyn na kontroly, po 6 tyzdnoch som bola a potom opat ale po 3-4 tyzdnoch, bral vzorky a pod,,, na kyretaz to nebolo proste som sa tak dlho cistila...

jankagun
9. okt 2013

mne dali injekcie na stiahnutiematernice aj po sestonedeli a aj injekcie na rozpustenie zrazenim (vraj preto som tak silno a dlho krvacala)

aristka
9. okt 2013

môžu ti praskať cievky alebo môže ísť o zlé vyčistenie maternice a na to si asi dostala tie injekcie ,neviem ako ste sa dohodli po akom čase by to malo prestať tj.sa vyčistíš ...,ale ak sa ti čokoľvek nezdá treba navštíviť znovu dr.,či to nebude treba riešiť inak ....neboj dáš sa do poriadku ,len sa informuj u tvojho dr. lebo my ti maternicu na sone nevidíme a nevieme aké inj.ti predpísal ...

euka210
9. okt 2013

ja som tiez dlhsie krvacala s obcasnymi prestavkami, ale bolo to take slabe.

babulici
9. okt 2013

Ja som po cisárskom krvácala desať týždňov. A potom do 16. mesiaca ani kvapku :D

lead16
26. jún 2014

Ja som po cisarskom krvacala zhruba 1 tyzden potom som sa 1-1,5 cistlila a po 4 tyzdnoch som dostala menzes normalne kedze nekojim.