Som po termíne
Ahoj žienky.. chcem sa spýtať na to ako to prebieha ak ste už po termíne a stále ste neporodili.. mali je správne otočeni všetko je v poho akurát má slabšie ozvi 😏 .
Tak by som rada vedela čo nasleduje po termíne keďže moja gynekologička je buď taká lenivá alebo neviem že proste keď sa na to spitam tak odpoveď je " to sa ešte uvidí,,
@pribinak 4
@marika1918 po 7 dňoch ak bude samozrejme všetko ostatne v poriadku, by Tá mala odoslať na hospitalizáciu
V nemocnici posúdia tvoj stav a buď ta nechaju na pozorovanie alebo Ti vyvolajú pôrod
týždeň po termíne ma hospitalizovali, v nemocnici som ešte počkala víkend a v pondelok som dostala čípok na vyvolanie.
mne na 10. den naplanovali prijem a vyvolavanie, stihla som ale dovtedy porodit 🙂
Počula som o Tom že vraj ak si slabé ozvi pôrod sa vyvolať nemôže .. neviem či je to pravda moc tomu neverím
ak su slabe odozvy a lekar to zhodnoti a vyhodnoti, ze je potrebne konat, pojdes na akutny cisarsky
Treba čakať
@marika1918 nechapem že so slabými ozvami tá neposlala ešte do nemocnice na sledovanie. A držím palce aby všetko dobre dopadlo. Pripadne nám sem dak vediet… mojmu malému klesali ozvi a teda skoncila som akútnym cisarskym ale ja som sla s kontrakciami 2 dni po termine a na prijme mi aj voda už rupla
@inana11 z nemocnice ma pustili včera a poviem vám starostlivosť na prd kontrolovali má ráno a večer som proste musela klamať že sa cítim zle a že slabo cítim pohybi lebo kebyže nezaklamem tak vôbec neskontroluju ozvi čo napokon vten večer aj klesli a museli mi dať dve injekcie jednu do žili druhu do zadku
@marika1918 no držím palce aby bol porod vporiadku a rychlo za vami🙏A aby ste boli všetci zdravi a užívali si už Babatko v náruči
@marika1918 Oboch som mala po termíne - 41tt. Gynekologička si ma zavolala po termíne ako obvikle na kontrolu a keď som sa ešte kotúľala, povedala, že pôjdem za dva dni na príjem. Bola som v piatok na kontrole a v pondelok som sa mala ukázať v nemocnici, že ma zoberú na izbu. Samozrejme, obe deti predbehli lekárov a šla som buď pondelok ráno alebo ešte v noci na príjem 😂
@marika1918 mne vyvolávali na 10. Deň.. ozvy sa nezlepsovali, porod sa nerozbiehal, tak urobili akútnu sekciu
@marika1918 ja mam nie optimalne ozvy a zacali vyvolavat tabletou. Takze vyvolavaju aj s horsimi ozvami. Keby boli take strasne, tak ta nepustia a dokonca by ti robili akutnu sekciu, dnes som to s nimi preberala. Chapem, ze sa bojis o babo, ale lekari snad asi vedia tie ozvy lepsie vyhodnotit

@marika1918 koľko si po termíne? Je rozdiel 1-2 dni a rozdiel 7 dni