icon

Som v 40 týždni. Kedy môžem očakávať pôrod?

monikkak
29. mar 2012

Ahojte chcem sa opýtať, že kedy môžem očakávať pôrod...som v 40 tt a cervix mám 2 cm, krčok polotuhý na spičku prsta ??? Nieje to dáko málo v tomto týždni ? Ďakujem Vám

marya
29. mar 2012

ono sa to moze zmenit z minuty na minutu 😉 mozes porodit kludne aj dnes, ale mozno to este potrva aj niekolko dni, je to velmi individualne 😉 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂

monikkak
autor
29. mar 2012

dakujem 🙂 uz by som bola rada, keby som to mala vsetko rychlo za sebou a tesit sa z maleho drobca 🙂

marya
29. mar 2012

neboj, uz cochvila ho budes mat v naruci 😉 a vybrali ste krasne meno 😵

drnduliak
29. mar 2012

len este spi pokym mozes 😉

monikkak
autor
29. mar 2012

no ved este tych par dni si odychnem kym mam nato cas 🙂 uvidime kedy sa vypita na svet...zatial nemam ziadne bolesti ani stahy maternice...iba sa male stale vytrca 🙂 🙂

zuzin78
29. mar 2012

@monikkak drzim palceky k skoremu a hlavne k rychlemu porodu.
prvu som prenasala tyzden a druha sa narodila neplanovanou sekciou v 38tt 😉

monikkak
autor
29. mar 2012

zuzin78 dakujem 🙂 ku koncu je to cakanie na ten den ,,D" strasne dlhe. Uz sa tesim aj sa bojim ako to vsetko zvladnem...ale verim ze to prebehne cele hladko 🙂

gaborova11
29. mar 2012

ja drzim palce aj mna to bude cakat som 7mesaci. Dufam ze to richlo ubehne . hlavne nech to je zdrave 🙂

monikkak
autor
29. mar 2012

@gaborova11 tak aj ja drzim palce 🙂 tie dva mesiace ti ubehnu ako voda a tie posledne dni pred porodom sa budu vliect a vliect....kazda chceme aby to bolo rychle a ved to najhlavnejsie je aby bolo mlale zdrave 🙂 a uz viete co cakate ?

gaborova11
29. mar 2012

@monikkak vravel mi ze 55percent to moze bit chlapec ale neviem. Teras 12:4idem bude mi robit ultrazvuk dufam ze mi to povie co to bude uz sa nemozem dockat. Jeto prve tak uvidim 🙂 🙂 Tak sa tesime na prve babo

monika74
29. mar 2012

ja som rodila toho posledného syna na den presne a nemala som ani bolesti len mi večer odtiekla plodová voda a išla som do nemocnice a malý bol nadránom na svete 😀

monikkak
autor
29. mar 2012

na den presne.. to je dobre ked sa tak narodi malokomu sa tak stane 🙂 no ja uvidim kedy sa malej zachce von 🙂

monikkak
autor
29. mar 2012

@gaborova11 aj my sa tesime na male tiez cakame prve 🙂 po dvoch rokoch snazenia sa nam konecne podarilo tak uz sa ho nevieme dockat 🙂 prajem nech cele tehotenstvo dobre dopadne

gaborova11
29. mar 2012

@monika74 jaj ja mam termin 5.6To si nemala vobec bolesti.Mala si aj zapal zo spodu ked si bola tehotna 🙂 mne tam nasiel zapal 🙂 ako to vipada ked si rodila prve

pingu1
29. mar 2012

aj hned

gaborova11
29. mar 2012

@monikkak dakujem 🙂 aj vam 🙂

yashmin
29. mar 2012

@monikkak mozes porodit kazdu chvilku to sa rychlo meni :D jaj budem drzat peste ...

monikkak
autor
29. mar 2012

@yashmin dakujem 🙂 uz sa tesim na male ale tie obavi z porodu mam coraz vacsie ked sa to uz blizi...ale myslim pozitivne ze to urcite zvladnem ked to zvladlo tolko zien 🙂

yashmin
29. mar 2012

@monikkak urcite to zvladnes 😀 hlavne spi kym mozes lebo to ti skonci 😎

monika74
29. mar 2012

@gaborova11 prve som rodila asi o dva týždne skor no u mna bolesti neboli žiadne ani pri jednom doma mi vždy odtiekla voda a bolesti začali až v nemocnici:a čo sa týka zápalu pri poslednom som mala a ked som išla rodiť dali mi antibiotiká a a dotekali mi už na stole ked som rodila 😀

monikkak
autor
29. mar 2012

@yashmin zvladnut to musim 🙂 no ved teraz len odychujem kym sa da...obcas si pomyslim ze takto len lezat za chvilu nebudem ... tie prve dni budu narocne kym si zviknem.

gaborova11
31. mar 2012

@monika74 jaj to si mala dobre ci.Uvidim ake to budem mat ja, ked chodim dlho tak ma zo spodu neco tlaci. 🙂 uz to mas za sebou 😀

monika74
31. mar 2012

@gaborova11 tak to aj mna tiež dlho nemožem chodiť no do porodu máš ešte daleko 😀 ale radšej rodiť o niečo skor ako prenášať a čakať 😀 uvidím ako to dopadne teraz či si počká na deň D alebo sa bude pýtať skor 😅

gaborova11
31. mar 2012

@monika74 jaj tak mislis ze je lepsie porodit prv nez prenasat. Ja chcem porodit deviatom hlavne abi bol poriadku drzim palce.

boska79
31. mar 2012

to co je za otazku? 😅 😅 😅 😅 😅 😅

deniss_megan
24. dec 2012

ahojte vysvetlite mi ked mam krcok sakralne 1cm pre tesny prst priestupny co to pre mna znamena? otvaram sa alebo ako to? som v 40tyzdni

mirkakab
24. dec 2012

@deniss_megan ano otváraš sa, ale kludne môžeš vydržať ešte aj týžden. Ja som bola pri prvej dcere otvorená na 7 cm a ešte mi nič nebolo 🙂