icon

Špinenie po pôrode. Ako dlho ste krvácali?

nikollette
1. mar 2009

baby ako dlho ste krvácali či špinili po pôrode????
Ako dlho ste museli používať vložky???
thanks 😉

nikollette
autor
1. mar 2009

Nikto mi neodpovie???
ja som vyse tydzna po porode a stale špiním, ako slabšie kramy...a už mi to lezie na nervy, kedy to prejde, ci je to individulane?? 😒

jeudi
1. mar 2009

ahojky ja po porodu jen spinila a asi jen tri tydny takze docela pohoda

sarka_k
1. mar 2009

Ahoj, očistky mi odcházely 4 týdny a pak jsem i přes plné kojení dostala MS. 😠 Očistky mohou ocházet i po celé šestinedělí. Je to velice individuální. 😵

mamutka
1. mar 2009

ja som tyzden skoro z krvi stiekla 😝 fakt, sme sa dakde ponahlali a vylialo sa zo mna tolko ze rifle po kolena krvave, auto tiez....stava sa. Spinenie trvalo snad mesiac, takze ty si uplne v pohodke zatial 😀
jo, je to indi vindi

zuzana17
1. mar 2009

Ahoj, je to individuálne 😝 ja som to mala asi 5 týždňov, ale strašne slabunké, aby sa nepovedalo 😀 , ale maximálne do 6 týždňov by to malo prestať 😉

s.i.m.k.a1
1. mar 2009

ahoj, ja som 5 dni po porode a tiez ma toto zaujimalo, tak dakujem za otvorenie tejto diskusie 🙂

konja
2. mar 2009

holky, to je strašně individuální.Já krvácela asi čtyři dny, pak to rychle přešlo do špinění a asi po 14 dnech jsem měla pokoj. Zhruba tři, čtyři dny jsem se radovala, že už mám klid a přišlo to znovu. Celkově jsem špinila asi pět týdnů. Chvilkama to bylo špinění, někdy půl dne nic a pak zas trochu víc krve. 😉

ttina23
2. mar 2009

ja som krvacala asi 5 tyzdnov,u kazdej je to ine

zuzka1.
2. mar 2009

nikol ja som spinila si 2 tyzdne po porode, potom to preslo.

akejka
2. mar 2009

nikoll, ja som po sekcii špinila až 10 týždňov !!! a bolo to v norme - robili mi UZV maternice, a bola pekná, čistá...
po 1. sekcii som špinila presne na deň 6 týždňov.

akejka
2. mar 2009

inak, písala som vtedy aj do poradne, lebo sa mi to nezdalo a dr. mi odpovedal, že šestonedeľné krvácanie môže trvať 8 týždňov a stále je to v norme.

dara9402
2. mar 2009

kocky a co cyklus? po porode som zvedava len kvoli tomu ze ma uz asi 4 dni boli v podbrusku tak mrchovsky ale mam hlien ako v plodne dni a este aj mikroskop mi oznacil ovulaciu je to mozne? zajtra som 6 tyzdnou po porode a predvcerom sa nam zosuchol kondom 😕 tak mam trosku obavi

dadka212
2. mar 2009

Ja som nie špinila ale normálne krvácala ako keby som mala menzes 7 týždňov...a cyklus sa mi obnovil po 6 mesiacoch a hneď bol normálny ako pred pôrodom

akejka
3. mar 2009

niki inak gratulujem k miminku. Vidíš, zvládla si to aj bez sekcie 😉

hankky
3. mar 2009

ahojte, ja som po porode krvacala 3 tyzdne. Menzes som dostala hned po skonceni sestonedelia - v piatok skoncilo a v nedelu som dostala....a teraz druhy krat tiez skoro presne nacas a to som predtym nikdy nemala pravidelny...posledny rok pred otehotnenim som mala cyklus okolo 35 dni. No a teraz mam bolesti strasne, kontrakcie ma tak neboleli ako teraz pocas menzesu 🙄

ditka1
3. mar 2009

nikoll...gratulujeeeem ti,aky si mala porod,aj ja som uz po.... 😉 este stale spinim,uz to nie je krvacanie,ale take spinenie,stichy uz vypadali konecne... 😀

nikollette
autor
3. mar 2009

Ahojte, dakujem.. no zvladla.. ale maly musel ist von vakuumextrakciou 😖 ☹ takze to bol tazky porod, aj podla lekara.. ale tak zvladli sme to.. ja spinim uz iba uplne slabucko, aj stichy sa hoja, uz ma to ani neboli 🙂

dur
5. mar 2009

Ahojte,v nedelu mi skoncilo sestonedelie este som trochu spinila a v pondelok som zacala viac krvacat asi menzes ☹ je to normalne ked malu plne kojim . 😖

bertica.h
5. mar 2009

dur..ja som špinila po porode asi3tt,a 2 mesaice po porode som dostala norm.MS a to som malu plne kojila a potom ešte 2roky a MS som mala pravidelnu..normálnu.Nechápem to,moja gynekologička sa čudovala..možné je všeličo.Neboj 😉

lante
5. mar 2009

No ja som špinila skoro 6t, a potom som dostala MS až po pol roku. Ale poznám baby, čo napriek tomu, že plne koja dostanú MS mesiac po špinení.......asi je to fakt individuálne...