Štvrtý pôrod: Skúsenosti a tipy
Ahojte zienky, viem ze je to individualne, ale aj tak si rada precitam vase skusennosti. Zaujima ma aky ste mali stvrty porod? Ci ste rodili pred terminom alebo prenasali? Ci bol rychlejsi ako predchadzajuce, lebo teda u mna bol treti najdlhsi a trosku mam stres 😅
@anonym_autor ahoj, stvrty bol uplne iny ako predosle. Zacal castym tvrdnutim brucha, ked uz boli kontrakcie silnejsie, tak sa uplne znepravidelnili co do intenzity aj casoveho rozostupu, ale aj tak som sa nejakym zazrakom uplne otvorila, len voda stale neodtiekla, tak ju pustili...
Rodila som v 39.tt. Casovo bol cca rovnako ako druhy a treti a bolestivost bola asi najlmensia z mojich piatich porodov😉
Takze tie porody su dost nevyspytatelne by som povedala..., moze to byt aj ovela lepsie nez predchadzajuci... drzim palce!😉
@lucylizzie dakujem krasne, ja som momentalne 37/3, vcera som mala cely den take neprijemne bolestive krce (menstruacne), uz som myslela, ze sa nieco deje ale preslo to. Cele toto tehotenstvo je aj uplne ine, vobec si neverim v odhade. Sa citim ako prvorodicka 🤭
@anonym_autor u mna štvrtý najpohodovejsi. Zacali mi kontrakcie, išla som do nemocnice a tam za dve hodiny prestali. Som myslela, že má pošlú domov, lebo som mala 2 tyzdne pred termínom ale ráno ma dr vyšetril, trochu pošparchal a do troch hodín bola malá na svete. Najlepšie bolo, že to bolo v deň narodenín môjho muža 😁 to nevymyslis...😉
U mna bol najdlhsi a najtazsi druhy, prve dve deti som rodila po termine. Tretie tyzden pred terminom a stvrte 2 tyzdne pred terminom, lebo som mala vysoky tlak a museli von. Tretie sa narodilo do 45 minut od vypustenia vody. A stvrte, to bolo teda dlhsie a okrem vypustenia vody mi davali aj oxy, tam sa zvazovala aj sekcia, ale oxy test vysiel dobre, tak som rodila klasicky. Ale kontrakcie som citila slabo, dali sa predychat a pomedzi to som podriemala, a potom nahle polesti, taka ta brutal bolest asi hodinu a potom bola uz mala na svete. Kazdy porod je iny. Ale je velka pravdepodobnost, ze ten dalsi a dalsi by mohol byt rychlejsi. Ak je babo dobre postavene a vsetko ostatne tiez ok. Drzim palce.
štvrtý bol najrýchlejší. skoro som porodila v záchranke. do nemocnice som prišla otvorená na 9 prstov.
podľa mňa bol v termíne, podľa lekárov v 39 tt.
Dakujem dievcata za vase skusennosti, dufam ze aj ten moj bude rychlejsi 😊
Štvrtý pôrod bol najkrajší zo všetkých. Dokopy 15 minút bolesti a explózia šťastia. Je to však emocionálne moje najnáročnejšie dieťa.
Ja sa len modlim aby som porodila do terminu, uz teraz mam co robit, sama zo sebou.
aj u mna bol stvrty porod najrychlejsi. priam prekotny by som povedala - narodila sa 10 minut po prichode do porodnice, kam som isla hned ako som zacala citit pravidelne stahy. nebolel vobec.
vsetky styri porody som mala 37tt+
aj u mna bol stvrty porod najrychlejsi. priam prekotny by som povedala - narodila sa 10 minut po prichode do porodnice, kam som isla hned ako som zacala citit pravidelne stahy. nebolel vobec.
vsetky styri porody som mala 37tt+
@soldi ja som to mala prvy dievca 40+, druhy chlapec 39+, treti chlapec 38+ a teraz bude dievcatko som 37+
Ahojte dievcata hlasim sa stale 2v1, do pondelka ked neporodim chcu vyvolavat 🫣 uz dnes mi to navrhli ale chcela som este pockat. Aktualne 40/2tt.

@anonym_autor ahoj, stvrty bol uplne iny ako predosle. Zacal castym tvrdnutim brucha, ked uz boli kontrakcie silnejsie, tak sa uplne znepravidelnili co do intenzity aj casoveho rozostupu, ale aj tak som sa nejakym zazrakom uplne otvorila, len voda stale neodtiekla, tak ju pustili...
Rodila som v 39.tt. Casovo bol cca rovnako ako druhy a treti a bolestivost bola asi najlmensia z mojich piatich porodov😉
Takze tie porody su dost nevyspytatelne by som povedala..., moze to byt aj ovela lepsie nez predchadzajuci... drzim palce!😉