icon

Vyvolávanie pôrodu

14. júl 2023

Ahojte pomohol vám na vyvíjanie pôrodu sex a spermie ?
My sme včera s manželom skúsili a cítim bolesť v podbrušku, inak nič ale to občas cítim len tak.
Keď tak poraďte čo vám pomohlo, ďakujem ❤️

derdia
14. júl 2023

Mne pomohlo sa riadne napalit a rychla chodza asi 500 metrov. To bolo vecer, dva tt pred porodom. O 01:00 zacali kontrakcie nepravidelne o 11tej mala na svete.

jaskolka
14. júl 2023

Pôrod spúšťajú hormóny. Áno, sex môže pomôcť, lebo spermie obsahujú určite látky k tomu, ale na 99%take tie "babské" rady nepomôžu. Jednoducho pokiaľ to nezačnú hormóny,tak nepomôže nič.

sapetka
14. júl 2023

Ja som zjedla ananas v plechovke a vecer som sa isla prejst s muzom asi 400-500m a v nlck presne na vypocitany termin mi zacala odtekat voda

zuzanaete
14. júl 2023

U mna nepomohlo. Ani schody. Ani prechadzky. Ani upratovanie. Ani uz neviem co dalsie. Proste museli pomoct lekari, kedze uz bolo po termine.

nikasmile
14. júl 2023

Mne asi pomohlo vyplakať sa 😅

sajmonka_1216
14. júl 2023

nám nie

medeaa
14. júl 2023

Ano, u nas zabralo. V noci kontrakcie, na druhy den rano som uz bola v porodnici a na obed uz bolo nase dietko na svete.

petra92
14. júl 2023

Mne asi výrazne pomohlo, že som od rána do asi 16-tej behala po meste s chlapom a vyberala telku 🤦‍♀️ +plus stres z vyvolavaneho pôrodu, ktorý mal byť na druhý deň ráno. Prišli sme domov okolo 17-tej,o 22hej začali bolesti... Dcéra sa narodila 15 minút pred plánovaným nástupom do nemocnice 😁
P. S. telku sme nekúpili 🤷‍♀️

motogirl699
14. júl 2023

Mne nepomohlo absolútne nič