Vyvolávanie pôrodu
Ahojte pomohol vám na vyvíjanie pôrodu sex a spermie ?
My sme včera s manželom skúsili a cítim bolesť v podbrušku, inak nič ale to občas cítim len tak.
Keď tak poraďte čo vám pomohlo, ďakujem ❤️
Pôrod spúšťajú hormóny. Áno, sex môže pomôcť, lebo spermie obsahujú určite látky k tomu, ale na 99%take tie "babské" rady nepomôžu. Jednoducho pokiaľ to nezačnú hormóny,tak nepomôže nič.
Ja som zjedla ananas v plechovke a vecer som sa isla prejst s muzom asi 400-500m a v nlck presne na vypocitany termin mi zacala odtekat voda
U mna nepomohlo. Ani schody. Ani prechadzky. Ani upratovanie. Ani uz neviem co dalsie. Proste museli pomoct lekari, kedze uz bolo po termine.
Mne asi pomohlo vyplakať sa 😅
nám nie
Ano, u nas zabralo. V noci kontrakcie, na druhy den rano som uz bola v porodnici a na obed uz bolo nase dietko na svete.
Mne asi výrazne pomohlo, že som od rána do asi 16-tej behala po meste s chlapom a vyberala telku 🤦♀️ +plus stres z vyvolavaneho pôrodu, ktorý mal byť na druhý deň ráno. Prišli sme domov okolo 17-tej,o 22hej začali bolesti... Dcéra sa narodila 15 minút pred plánovaným nástupom do nemocnice 😁
P. S. telku sme nekúpili 🤷♀️
Mne nepomohlo absolútne nič

Mne pomohlo sa riadne napalit a rychla chodza asi 500 metrov. To bolo vecer, dva tt pred porodom. O 01:00 zacali kontrakcie nepravidelne o 11tej mala na svete.