icon

4 dni kontrakcie a doktori nič nerobia

daduska_maminka
18. aug 2017

Zienky moje, je normalne ze zena ma uz 4 dni kontrakcie na 1 prst otvorena a doktori nic nerobia ? Dakujem za odpovede

ivec16
18. aug 2017

Asi zalezi aj v akom je tyzdni, asi robili aspon pasy ci ide naozaj o kontrakcie? Ake su silne a pod... ja som prisla do porodnice s kontrakciami dali mi lieky od bolesti a poslali ma domov ze to moze este trvat aj 2 tyzdne tiez som bola len na 1 cm

miriama11
18. aug 2017

Ja som mala 2dni kazde 6minut a narodila sa na 3 den,lekar vravel ze to ma cas,ze to nie su ozajstne kontrakcie

daduska_maminka
autor
18. aug 2017

@ivec16 pri prenasani po termine

pribinak
18. aug 2017

zalezi od toho ake su silne kontrakcie, ake su vysledky z monitoru

deti95060810
18. aug 2017

hej sú maminky ktoré majú síce kontrakcie, ale to rozbehnutie pôrodu trvá dlhšie....horšie by bolo keby už odtiekla plodová voda...

iukas
18. aug 2017

ja som bola 13 dni po termine, klystir po prijme mi rozbehol kontrakcie, krcok na pol prsta otvoreny. Porodnik vravel, ze z toho nic nebude, ja som od bolest a s vedomim, ze bohvie kedy bude koniec, skoro liezla po stene. Napokon sa lekarka zlutovala, nieco mi pichla na uvolnenie, po 2 hodinach mi jej kolega urobil ten spravny hmat, plodova voda vytiekla a o 10 minut mi uz pichali epidural na porodnej sale.. nech sa poradi s lekarom, da sa to riesit, ak je vola..

emilia25
22. aug 2017

Ten hmat naozaj pomaha.ja som pri 3 synovy mala slabucke kontrakcie od pol noci do 5 rana. Este aj pospat som si mohla.sestricka ma kukla bolo to rovnako ako ked som dosla.co si mi porobila prislo par riadnych kontrakcii a o 5.25 bol maly na svete akurat vcera sme na to spominali s tortou a so svieckou c 5.