Ahojte žienky! 😉
Nájde sa niektorá, čo rodila nedávno v Nitre?
Ako to tam vyzerá?
Čo personál?
Ktorý pôrodník je aký?
Aké doklady sa vyžadujú?
Čo zbaliť pre miminko?
...a iné postrehy...
Napíšte nejaké nové info, nech vieme na čo sa máme pripraviť 😉
neviete kedy to tam vlastne otvárajú?? potrebujem sa zajtra vybaviť medzi prvými... 😒
baby funguje v NR nemocnici možnosť prísť si pred pôrodom pozrieť pôrodnicu? majú na to určený deň a robia to v skupinkách? ďakujem
Musim pridat prispevok... Rodila dom v NR porodnici pred par dnami. A som nad mieru spokojna, musim pochvalit primara,ktory ma odrodil, fakt bol uzasny pri porode, jemny, citlivy, no super a porodne asistentky tiez, pomahali mi zvladnut cely porod, pri kontrakciach masirovali krize. Proste starostlivost o mna pri porode na jednotku s hviezdickou.
Ahojte kočky, som v 36 tt, a môj lekár ma už posiela na kontroly do nemocnice. Viem že sa tam chodí do rizikovej poradne a predtým ešte sono. Ale nie som si istá, či treba absolvovať aj pásy. Neviete mi prosím poradiť? Ďakujem.
Prosim Vas,tie co ste rodili v Nr sekciou co vsetko je potrebne pobalit? Tak aby som nic nezabudla,rodinu mam v zahranici a nemal by mi kto veci priniest... Dakujem za rady
@niny299 vodu so sosacikom-lepsie sa pije,kedze hlava sa nedviha,vlozky,podlozky aspon 5ks,sietove gatky,kojenecku podprdu+vlozky,toaletak,nocne kosele aspon 2ks,osusku,uterak,hyg.potreby,prezuvky-prip.aj do sprchy,nabijacka na fon 🙂 pre drobca plienky,vlhcene ut.,cumel,teplomer. (do rezervy nejake kosielky v pripade alergie na ich vecicky,prip.bodynka)
Rodil niekto teraz niekedy prosim? Co vsetko si treba priniest pre seba a pre babatko? Je zoznam tu na stranke aktualny? Ďakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahojte, chcela by som sa opýtať ako to teraz funguje v rizikovej poradni...od koľkej tam asi treba byť aby som sa dostala medzi prvými na rad??