Ako je to s prihlásením do poradne v Ružinove?
treba si tam zavolat, a objednat sa ku konkretnemu doktorovi alebo je pridelený? a ak viete poradit, budem rada
a koho si si tam zazmluvnila? bola si spokojna? je lepsie zazmluvnit ci je to v pohode aj nechat na nahodu?
a ty si rodila v ruzinove teraz niekedy? je to tam v pohode? lebo citala som aj kladne aj negativne recenzie, tak zistujem pomaly, lebo ochvilku nas to uz caka 🙂
Odpisujem ti asi neskoro, som si nevšimla...vieš čo ja som tam mala Mareka Drába, zavolala som mu či ma zoberie a on ze ano tak už som išla do poradne k nemu...ked som išla rodiť, bolo velmi vela rodičiek a doslova nestihali...Na prijme mi povedali, že mám ist inde, že maju plno. Povedala som im že mám lekara zazmluvneného tak potom to už ma prijali. bolo to v roku 2009, tento rok ma to čaká znova, nemyslím si že sa to nejako dramaticky zmenilo. Porod bol v pohode. Potom nemali volný nadštandard tak som musela is t na štandard, na druhy den sa uvolnilo tak ma premiestnili.Ako ...človek vydrží, ale je to lepšie mať sprchu, wecko na izbe ako chodiť kilometer do kupelky, plus sme boli 4 na izbe, to si clovek neoddychne furt tam ktosi čosi, večer šuchotal, na stravu tiež bolo potrebné chodiť mimo, nedalo sa v izbe jesť. A čo s tým malým? nechať ho samé v izbe zase to nikto velmi nechcel tak sme tam čachrovali s tými vozikmi...Sestričky boli milé, dali aj dokrm ked nebolo mlieko...jedna tam bola taka sekera ale tak to sa všade najde. Ale ako v pohode, zase tak doma je doma ale človek vydrží. Náhoda je vzdy nahoda...mozeš natrafit na dobreho doktora čo ma službu a možeš natrafiť aj na neprijemneho, ťažko povedať. Ja by som si aj teraz chcela zazmluvniť ak sa teda bude dať. Mne to vyhovovalo.
v pohode 🙂 dakujem za odpoved, mna to caka o necele dva mesiace.
ale chcela by som ten nadstandard a doktora uz hadam necham na nahodu
a hadam tam teraz nebude tak plno 🙂
ok tak skusim tam potom zavolat a s nejakym doktorom sa dohodnut ci ma zoberie k nemu do poradne
@veroonikaa12 ked nemas zazmluvneneho dr k porodu, tak chodis do "spolocnej" poradne. Su v utorok a stvrtok. Proste prides, zoberes na recepcii poradovy listok a cakas. Viac sa dozvies v skupine "Porodnica ruzinov"

V prípade, že nemš nikoho ku komu tam konkrétne ideš tak asi by som tam zavolala, ak to nemáš daleko zbehla osobne....Pokial nemáš konkretneho porodníka tak ťa bude brať ten kto bude mať v poradni službu....može to byť aj každý krát niekto iný. Ja som si tam potom zazmluvnila lekara a bral ma už len on v čase ked tam bol on a bola som maximálne spokojná a pokojná 🙂 Samozrejme odrodí ten kto má službu....