icon

Ako rezervovať nadštandardnú izbu na gynekologickom oddelení?

werave
16. feb 2026

Dobry den, vie mi niekto poradit. Caka ma gynekologicky zakrok zaciatkom marca a chcem sa spytat ako je to s rezevovanim nadstandradnej izby, kedy to mozem riesit ked uz viem datum zakroku. Dakujem pekne.

anonym_573d90
16. feb 2026

@werave to dopredu tazko, tam si klucky podavaju prominentky
Jedine ze tam niekoho poznas
Ja som sa dostala na madstandard po porode aj to tam bola cakacka asi 4 zeny po porode, vybavila som si to cez xy znamych a dostala som ju ja

anonym_a39d46
17. feb 2026

To nie je hotel kde si to zarezervujes dopredu. Prides a ak je volna a mas zaujem, tak.pojdes, ak nie mas smolu

billy_jean
17. feb 2026

Nadštandard ti môžu prideliť, ak v deň, keď budeš hospitalizovaná bude izba voľná. Nemôžeš si ho booknúť dopredu.

anonym_92fa05
17. feb 2026

Ja by som na tvojom mieste zavolala vrchnej sestre a opýtala sa na možnosti. U nás napr aj tehotné pred pôrodom sa zapisujú, keď majú záujem o nadštandard. Samozrejme, môže sa stať, že všetko je obsadene práve vtedy, ale tie co sa vopred prihlasovali, asi majú prednosť.
Aši každá nemocnica má na to iný systém.

anonym_ed8e9d
17. feb 2026
@billy_jean

Nadštandard ti môžu prideliť, ak v deň, keď budeš hospitalizovaná bude izba voľná. Nemôžeš si ho booknúť dopredu.

@billy_jean ako kde a ako kto , dá sa aj dopredu ked vieš za kým ísť , prípadne pani doktorka čo prave rodi dostane sama izbu ktoru si vie zamknut .. a baby čo by mohli byt po dve na izbe su žial po tri ...

michaela329
17. feb 2026

V Žiline je to tak, že ak je voľno pri príjme, tak máš a ak nie, nemáš 🤷 Nič dopredu nejde.

werave
autor
17. feb 2026
@anonym_a39d46

To nie je hotel kde si to zarezervujes dopredu. Prides a ak je volna a mas zaujem, tak.pojdes, ak nie mas smolu

@anonym_a39d46 ano viem, ze to nie je hotel, len sa pytam ci je to mozne.

werave
autor
17. feb 2026

Dakujem pekne za mile odpovede.