Ako rezervovať nadštandardnú izbu na gynekologickom oddelení?
Dobry den, vie mi niekto poradit. Caka ma gynekologicky zakrok zaciatkom marca a chcem sa spytat ako je to s rezevovanim nadstandradnej izby, kedy to mozem riesit ked uz viem datum zakroku. Dakujem pekne.
To nie je hotel kde si to zarezervujes dopredu. Prides a ak je volna a mas zaujem, tak.pojdes, ak nie mas smolu
Nadštandard ti môžu prideliť, ak v deň, keď budeš hospitalizovaná bude izba voľná. Nemôžeš si ho booknúť dopredu.
Ja by som na tvojom mieste zavolala vrchnej sestre a opýtala sa na možnosti. U nás napr aj tehotné pred pôrodom sa zapisujú, keď majú záujem o nadštandard. Samozrejme, môže sa stať, že všetko je obsadene práve vtedy, ale tie co sa vopred prihlasovali, asi majú prednosť.
Aši každá nemocnica má na to iný systém.
Nadštandard ti môžu prideliť, ak v deň, keď budeš hospitalizovaná bude izba voľná. Nemôžeš si ho booknúť dopredu.
@billy_jean ako kde a ako kto , dá sa aj dopredu ked vieš za kým ísť , prípadne pani doktorka čo prave rodi dostane sama izbu ktoru si vie zamknut .. a baby čo by mohli byt po dve na izbe su žial po tri ...
V Žiline je to tak, že ak je voľno pri príjme, tak máš a ak nie, nemáš 🤷 Nič dopredu nejde.
To nie je hotel kde si to zarezervujes dopredu. Prides a ak je volna a mas zaujem, tak.pojdes, ak nie mas smolu
@anonym_a39d46 ano viem, ze to nie je hotel, len sa pytam ci je to mozne.
Dakujem pekne za mile odpovede.

@werave to dopredu tazko, tam si klucky podavaju prominentky
Jedine ze tam niekoho poznas
Ja som sa dostala na madstandard po porode aj to tam bola cakacka asi 4 zeny po porode, vybavila som si to cez xy znamych a dostala som ju ja