Ako si vybavím kartu ku gynekológovi?
Baby chcem sa spytat keďže mi mrcha mešká uz vyse dva týždne a 3 tehu testy mi vyšli negativne,chystam sa gynekologovi len je tu problem ziadneho nemam dnes som jednemu sukromnemu volala sestricka velmi arogantna mi povedala a fakt nemate gynekologa my to zistime!spytala som sa kedy sa mozem objednat povedala mi fuha netusim niekedy az na buduci tyzden ale budete platit 42€(hlavne ze to vedela),povedala som ze sa ozvem.Volala som druhej gynekologicke ta sa ma spytala kde mam trvalu adresu,ze ppdla adresy tam nepatrim ale mam si ist pre vymenny listok svojej Dr. Vie mi niekto poradit ako si to m vybavit?lebo uz som stoho cela mimo..

Ja viem tak, ze bud si najdes gynekologa, ktory berie i nove pacientky (nie u kazdeho sa plati, resp. sa plati len jednorazpvy vstupny poplatok) alebo na stranke http://www.bratislavskykraj.sk/clanok/kto-je-mô... si zadas ulicu, kde mas trvaly pobyt, tam to najde lekara, pod ktoreho patris a ten ta musi vziat. Neviem o tom, ze ku gynekologovi treba vymenny listok...