Ako zabezpečiť nadštandard na zákrok v Šaci?
Ahojte, viem, že izby sa nedajú vopred “rezervovať”, takže ma tu prosím neukameňujte ale mám takúto skúsenosť teraz. počula som, že na plánovaný zákrok áno. Dokonca mi lekár povedal, že pôjdeme za sestrou a ona zavolá na 600 nedelie a budú vedieť. Sestra sa tvárila, že to nejde.
Mám presný termín nástupu. Ako ja rozumiem tomu, že sa to nedá, ale už keď to povedal lekár a potom sa sestra tvári, že nie, tak som z toho zmätená? Ak ste mali plánovaný zákrok, tak ste to riešili nejak?
@pinaofina pri planovanej sekcii ti to vedia "rezervovat" den vopred (avsak musis za to zaplatit). mne to tak bolo vysvetlene a aj som to tak mala.
@matkahelka aj som chcela , samozrejme že si to zaplatím tú noc čo budem aj na jiske a nedalo sa .tak neviem podľa čoho to určujú
@matkahelka ale sekciu som tam mala pred 3 rokmi , tak možno sa to tam konečne zmenilo 😀
@lilly256 tiez som rodila pred 3r.

Mala som tam plánovaný zákrok a nevedela som si vopred rezervovať . Aj keď tiež som počula že sa dá ale realita bola iná . Našťastie sa mi ušla voľná 1tka.