icon

Ako zabezpečiť nadštandard na zákrok v Šaci?

pinaofina
21. nov 2024

Ahojte, viem, že izby sa nedajú vopred “rezervovať”, takže ma tu prosím neukameňujte ale mám takúto skúsenosť teraz. počula som, že na plánovaný zákrok áno. Dokonca mi lekár povedal, že pôjdeme za sestrou a ona zavolá na 600 nedelie a budú vedieť. Sestra sa tvárila, že to nejde.
Mám presný termín nástupu. Ako ja rozumiem tomu, že sa to nedá, ale už keď to povedal lekár a potom sa sestra tvári, že nie, tak som z toho zmätená? Ak ste mali plánovaný zákrok, tak ste to riešili nejak?

lilly256
22. nov 2024

Mala som tam plánovaný zákrok a nevedela som si vopred rezervovať . Aj keď tiež som počula že sa dá ale realita bola iná . Našťastie sa mi ušla voľná 1tka.

pinaofina
autor
22. nov 2024

@lilly256 tak asi to bude nejak podpultovo. Mala si aj zazmluvneneho lekera?

lilly256
24. nov 2024

@pinaofina nemala , pri sekcii mi to prišlo zbytočné . Mala som tam 2 sekcie, pri obidvoch spinal a bola som spokojná . Aj keď úroveň niektorých sestričiek bola diskutabilná ( a to som fakt slušný človek , žiadna harpia 😀), tak celkovo to bolo fajn .

matkahelka
24. nov 2024

@pinaofina pri planovanej sekcii ti to vedia "rezervovat" den vopred (avsak musis za to zaplatit). mne to tak bolo vysvetlene a aj som to tak mala.

lilly256
25. nov 2024

@matkahelka aj som chcela , samozrejme že si to zaplatím tú noc čo budem aj na jiske a nedalo sa .tak neviem podľa čoho to určujú

lilly256
25. nov 2024

@matkahelka ale sekciu som tam mala pred 3 rokmi , tak možno sa to tam konečne zmenilo 😀

matkahelka
25. nov 2024

@lilly256 tiez som rodila pred 3r.