icon

Balenie do pôrodnice v období koronavírusu.

ziabs81
30. mar 2020

ahojte dievčence,

prosím vás v tejto situácii, keď nie sú povolené návštevy, ako riešite balenie do pôrodnice? ja keď uvažujem, že asi aj viac vecí pre malého, aj vody a možno nejaké maličkosti na jedenie (keksy, možno výživy), tak sa obávam, že vytiahnem náš lodný kufor....lebo teda nemám istotu, či mi bude môcť niekto niečo priniesť...

mimike91
30. mar 2020

Ahoj. Moja známa rodila pred týždnom v DS. Potrebovala by ešte niake nočné košele lebo skoro vsetky už mala krvave. Manzel jej prinesiel, chcel to dat sestrickam aby dali jej, kedze teraz navstevy su zakazane, ale nezobrali to poslali ho domov. Takze podla mna si zober so vsetko co si myslis ze budes potrebovat.

ziabs81
autor
30. mar 2020

@mimike91 presne toho som sa obavala, že nebudú chcieť nič zobrať od partnera, aj keby to priniesol len dole a nie na oddelenie...no nič, tak bohužiaľ beriem kufor, hoci ten náš je veľký ako svet...asi sa budem trochu cítiť blbo, ale nebudem riskovať ☹

mimike91
30. mar 2020

@ziabs81 mozno ze by si mala zavolat nemicnicu kde budes ze ako to funguje tam. A niekto v rodine ti nevie pozicat mensi kufor? Si prvorodicka, vies co mas nabalit?

bibg
30. mar 2020

@ziabs81 kamoska rodila ešte minuly rok a mala ten najväčší kufor 😄 A vraj je to úplne bežne. Ja zas keď som rodila prišla som s jednou taškou a odchádzala som so 4mi. Niekto doniesol to, to dostala som balíčky. Ja mám síce porod až v októbri Sle určite si budem brat veľký kufor. Neboj sa ;) nebudeš ani prvá ani posledná 🙂 to len na tebe 🙂 zober čo uznáš za vhodne 🙂 ale v tomto “nečase” by som si zobrala určite nejaké tie snacky aspoň na každý deň 2. Ja som rodila v TN, obedy sme mali super ale občas som fakt bola hladná 🙂 držím palce

ziabs81
autor
30. mar 2020

@mimike91 ale áno viem, poradili kamošky, čo rodili nedávno 🙂 zas do mensieho neviem, či by som sa zbalila, keď rátam, že si budem brať napr. aj vody, tak kedže kufor je nakolieskach, šupla by som ich dnu

ziabs81
autor
30. mar 2020

@bibg presne tak aj ja uvažujem...a hlavne v tejto situácii mať asi radšej viac vecí, než menej....tak snáď sa nás tam s veľkými kuframi zíde viac😀 nech sa necítim blbo....

mimike91
30. mar 2020

@ziabs81 inac aj som bola s velkym kufrom 😁 a vobec som sa necitila blbo😁a nebola ani taka situacia ako teraz

ziabs81
autor
30. mar 2020

@mimike91 😀 takže je rozhodnuté

13riska13
30. mar 2020

Kľudne chod s veľkým kufrom ja som šla len s cestovku a to som mala hlúpy pocit ze koľko toho beriem a domov som odchádzala s ďalšími taškami navyše a okolo mňa všetci s mega kuframi takže ak bude druhé balím kufor

ziabs81
autor
30. mar 2020

@13riska13 ďakujem 🙂

tabitka337
8. apr 2020

@mimike91 aj veci pre bábo si mám už hneď zobrať? Ja som to zatiaľ všetko nachystala do vajíčka, že keď pôjdeme domov, vajíčko aj s vecami mi donesú, že ma hádam pustia pre to ku výťahu... :0

mimike91
8. apr 2020

@tabitka337 vajicko priniesol partner ked sme isli domov, ale okrem toho som zobrala vsetko aj pre bábo😊