icon

Čo pre seba a miminko do Bardejovskej pôrodnice?

ivana149
15. feb 2013

Chcela by som poprosiť maminky čo rodili v Bardejove, aby mi napisali, čo potrebujem do pôrodnice?

katarina1101
15. feb 2013

🙂 pre seba: hygienické potreby, vložky obyčajné ako Lidie, župan, nočné košele, papuče, spodné prádlo, uteráky, fén, mobil.
pre bábo: hlavne pampersky, tie budú od teba pýtať skoro ihneď po narodení dieťatka, čiapočku-majú ich tam málo, košielky mu bud daju, alebo si prines svoje, latkovu plienku-zíde sa ti pri kojení. 😉

svetlusska
15. feb 2013

ja osobne som si brala toto pre seba:poporodne nohavicky (pre mna boli lepsie ako klasick), poporodne vlozky (kupis v zdravotnickych potrebach), ale mozu byt aj lidie ako pise kolegyna vyssie, nocne kosele (ja som mala 3), uterak, osusku,zubnu pastu a kefku,toaletny papier.za cely cas co som tam lezala a to bol tyzden som tam ziadny fen nepocula...vodu na pitie urcite, slapky (odporucam jedny do sprchy a jedny na nosenie po izbe).este ma napadlo ak budes rodit klasicky tak urcite rosalgin, kupis v lekarni pomaha pri hojeni.viac si nespominam.
pre babo:plienky (ja som mala new born), vlhcene obrusky,krem na ritku.oblecenie som aspon ja nemala ziadne, vsetko mi tam dali,akurat na cestu domov mi potom doniesli.latkove plienky to sa ti naozaj zide.hm a naviac si nespominam...ale tak ja som rodila v maji tak mozno sa nieco pomenilo.