icon

Dajú mi v pôrodnici fľašku a mlieko?

24. nov 2025

Ak budem chcieť mať bábätko pri sebe stále tak mám si zobrať aj fľašku poprípade aj mlieko? Či to také veci by mi už dali v pôrodnici

viestta
24. nov 2025

Daju mlieko vo flasi. Take, ake oni bezne podavaju.

13uzivatelka11
24. nov 2025

Na Antolskej pred 5 rokmi kŕmili deti striekackami... Kebyže viem donesiem si fľašu, mne to cez tú striekačku vôbec nešlo.. mlieko mali Nutrilon.

autor
24. nov 2025
@viestta

Daju mlieko vo flasi. Take, ake oni bezne podavaju.

@viestta ale to dajú aj keď budem mať pri sebe? Ale tak predpokladám že áno. 😇

evuska135
24. nov 2025

@anonym_autor nic sa neberie. Urcite by vam to nedovolili. Davaju mlieko do sklenenych flias a mlieko pripravuju kazdy den cerstve a je uskladnene, ak bude potrebne povedia vam a daju

slavomira236
24. nov 2025

@anonym_autor primarne nechavaju mamičku kojit. Ak je potrebne daju mlieko alebo glukozu viem ze davali

siska53
24. nov 2025
@anonym_autor

@viestta ale to dajú aj keď budem mať pri sebe? Ale tak predpokladám že áno. 😇

@anonym_autor Prioritne je dojcenie, potom ak, tak cez striekacku mlieko alebo glukoza.
Ja som ale dojcila, cize skor sok si pytala pri druhom odsavacku, kedze mala spavala aj tri hodiny a ja som chcela rozbehnut mlieko, tri hodiny medzi dojceniami sa mi zdali vela, tak mi dali odsavacku. Vlastnu som nemohla. Boli vdacni za odsate mliecko pre babatka.

majlo1234
24. nov 2025

Ked nedaju, vypytaj si, neboj sa, ak budes mat pocit, ze potrebujes.

elz1920
24. nov 2025

Normálne si zober so sebou sterilizovanú.

sasazu0000
24. nov 2025

@anonym_autor davaju mlieko, napr. v ZA minuly rok Bebu, oni to zarabaju, daju ti na izbu uz hotove, potom si ohrejes, alebo rovno das. Zarabali na viac davok dopredu, mala som chladnicku na izbe. Flase som mala aj svoje, ale novorodenec na davku najskor pije par ml, takze lepsie z ich flasiek, maju take malicke do 30 ml tusim. Ako je to inde neviem, ale hadam v 21. storoci daju dietatu aj UM a flasu bez pindania😀

vkatush
25. nov 2025

Ak potrebuješ, mlieko ti na novorodenckom urobia sestričky a prinesú na izbu (nebudú ti brať dieťa a kŕmiť ho, jedine, žeby bolo dlhšie pod lampou). Pravidelne chodili alebo som si mala prísť ja, keď malý vstal a som potrebovala.
Mali viaceré značky, pýtali sa ma na preferenciu, ktoré som chcela dať.

Len ak plánuješ nekojiť, zistí si, či dávajú tabletku na zastavenie laktácie alebo si máš vopred vybaviť u svojej gyne. Mne odmietli dať, lebo však podporujeme kojenie za každú cenu a skončila som na antibiotikách si zápalom a nedokázala som ani dvihnúť bábätko.