chcela by som poradit nejakeho naozaj dobreho gynekologa-porodnika, ktory sa vyzna v praci ktoru robi. dakujem
@johannka007 a v čom bol taký zlý prístup?? ak sa môžem opýtať.. ja k nej tiež chodím, a je taká, že čo sa neopýtam nepovie, no inak nvm..
zanedbala 7 cm cystu a polycystický vaječník,ak si ceníš svoje zdravie tak si nájdi iného gynekológa.
Ahojte babenky prosim neviete mi poradit nejakeho dobreho gynekologa v Kosiciach s ludskym a citlivym pristupom?dakujem za rady ;)
@catherin12
MUDr. Peter Linkesch a MUDr. Janovský
Dr. Linkesch, má síce veľa pacientiek, ale s pristupom som max spokojná, ordinuje aj vojenskej nemocnici.
Linkescha môžem aj ja vrelo odporučiť. Po troch nevydarených gynekológoch som konečne našla takého, na ktorého nedám dopustiť. Odborník a super prístup. Ostatní by mali k nemu povinne chodiť učiť sa ako sa to robí. Sestrička je tiež super. Maximálna spokojnosť.
Ja chodim na Mlynsku, Jurcova, Knop, obaja su velmi zlati. Presla som k nim tesne predtym ako som otehotnela a starostlivost bola super. Akurat ze zial nemaju zmluvu so vseobecnou. Ale radsej zmenim poistovnu ako dobrych doktorov.
@cakankaa dakujem velmi pekne, Linkesha nepoznam no.k Janovskemu som kedysi davno chodila no nie velmi mi vyhovoval tento lekar. Este raz diky
Ahojte zenusky 🙂 vedeli by ste mi poradit s vyberom gynekologa v Kosiciach?po 2 velmi nemilych skusenostiach by som chcela doktora, ku ktoremu mozte prist ked mate problem a bolesti, a nie takto,ze vas objedna o 2 tyzdne. Uvazujem- podla hodnoteni na jednej stranke o MUDr. Murinovi Branislavovi na Tahanovciach, alebo tiez o MUDr. LInkeschovi vo vojenskej nemocnici, a pocula som tiez ze v Myslave su dobri lekari - ale nic viac. Pozna niektora z vas tych 2 lekarov a ma s nimi dobre skusenosti? hlavne ked ste mali nejaky zdravotny problem a pomohli vam?Dakujem vam krasne za odpovede 🙂 - viem ze je tu tato diskusia no nenasla som potrebne aktualne info. Dakujem. pekny den 🙂
ak ste chodili do Myslavy k Dr. Janovskému a chcete byť opäť jeho pacientkou ... ordinuje vo vojenskej nemocnici a prestup k nemu je ľahký.
Neviete mi prosim poradit dobreho gynekologa v Kosiciach a kde sa necaka prilis dlho. Totizto bola som velmi spokojna s dr.Knopom, ale zial nema zmluvu so vszp tak som prehodila kartu k dr.Hoppanovi, ale objednat sa tam z mojho pohladu je nemozne a v cakarni som naposledy stravila 3hodiny co je z mojho pohladu chore.
Ja teraz chodim k Dr.Mickovej ordinuje v novej ambulancii na Tomasikovej, spokojnost maximalna 👍👌
@johannka007 aj ja mam podobnu skusenost, sestricka je velmi drza a neludska, bezne ma nechavala cakat v cakarni aj pol dna, par krat som klopala ze si zaplatim prednostne vysetrenie, dostala som krik ze ona nemoze kazdu brat prednostne /brala len zname/, pristup lekarky tiez velmi zly. Nevysvetli, nepomoze, stale som mala dojem ze ju obtazujem s mojim problemom. Moju nepravidelnu mentruaciu riesila duphastonom /2roky/ z ktoreho som pribrala, potom vyvolavacie injekcie... potom som k nej s tym prestala chodit a nechala to na prirodu /aj ked mi menzes bezne meskal aj 3 mesiace. Ked som za nou po svadbe isla ze chceme s manzelom dietatko a treba ten menzes dat do kopy, povedala mi ze ked sa nam to do polroka nepodari mam za nou prist a zacne to riesit.... no v tej chvili som si od nej vzala kartu a presla k MUDr.Adamovi do novej nemocnice. Hned na prvom vysetreni zistil ze som tehotna, presne na mikulasa :D Takze osud to takto zariadil 🙂 Som u tam velmi spokojna, pekny ludsky pristup, sestricka ochotna mila, doktor mi vsetko ochotne vysvetli, poradi povie, aj svagrina k nemu prestupila. No ja som naozaj spokojna 🙂
@domichrumi Ahoj. U MUDr. Adama ešte stále robí sestričku jeho manželka? Nebola som tam už niekoľko rokov, tak neviem čo sa zmenilo v ambulancii. Ale predtým to tam bolo hrozné. Mali tam problémy (manželka žiarlila), zamieňala výsledky a pod. Rada by som už išla na preventívku ale kvôli týmto nepríjemnostiam stále váham.
@xarra áno robí tam a zlu skusenost s nou nemám 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mám tiež veľmi zlú skúsenosť s MUDr Trembeckou a jej sestričkou. Jedným slovom HRÔZA. Veľkým oblúkom sa jej vyhnite. Ľutujem že som k nej chodila celé tehotenstvo. Mala som dávno odísť. S takým hrozným prístupom som sa ešte hádam nestretla zo strany lekárky aj zo strany sestričky. Tie dve sa teda našli 😖😖 Berte karty a utekajte čo najďalej.