Je lepšia pôrodnica na Kramároch alebo v Ružinove?
Co bolo pre vas podstatne pri rozhodovani?
Ja by som určite Kramáre. POrodila som tam obe deti a nesmiernou výhodou je ako píše gapa - detská nemocnica. Okamžite je v prípade potreby o dieťa postarané. Známej v lete previezli dieťa s komplikáciami na Kramáre a ju tam nechali /v ružinove/ dokočiť hospitalizáciu na štestonedelí. Na Kramároch ťa presunú spolu s bábom. Samozrejme želám, aby si tieto služby v živote nevyužila a ani nikto iný. Ale istota je celkom fajn. Ak je niečo bábu´, učite mu žiadny prevoz neprospieva. Takže ak máš možnosť, určite Kramáre. Na nadštandarde je to super, budeš spokojná!
ja som určite tiež za kramáre. Odrodila som tam obe deti a max spokojnosť. Ale určite nadštandart!!!!
Ak sa rozhodujes a je ti jedno aka to je vzdialenost a ine veci, tak Kramare. Ja som rodila v Ruzinove, ale preto, ze tam mam porodnika a mala som to 10 min z domu..ale inak je to vraj takmer to iste vo vsetkych 3 nemocniciach, jedna maminka si chvali to, ina ine a vseobecne to je asi jedno..ale Kramare maju tu Detsku Jisku a vsetko, co je ozaj vyhoda
Kramare, v Ruzinove uz rodi malokto, a pocula som nie velmi dobre referencie konkretne od 4 znamych, co tam rodili. Ja som bola na Kramaroch spokojna, hoci i na standarde. A co sa kvality lekarov tyka, neporovnatelne, jednoznacne Kramare maju viac kvalitnych lekarov (bez urazky). Tiez tam je skvely team na novorodeneckom, ja nemozem krive slovo povedat....Pre mna bola podstatna kvalita lekarov....
kramare! hlavne ta starostlivost po porode je super! laktacne sestricky a sestricky z novorodeneckeho su ochotne, mile a priatelske. takisto som pocula, ze v ruzinove mozes dieta "ukazovat" nasvtevam len cez sklo..

napr. aj to, že pri Kramároch je Detská fak. nemocnica