Kedy ste sa objednávali na morfologický ultrazvuk u MUDr. Grochala?
Ahojte. Prosím vás, ktoré ste sa objednávali na morfologicky ultrazvuk v 20.-22 tt k Mudr. Grochalovi do Martina,koľko dopredu asi? Momentálne som v 13tt. Mám už volať, alebo stačí tak mesiac pred.
V prvých dvoch tehotenstvach ma môj gynekológ poslal k Mudr. Višnovskemu do Žiliny, nie ze by som bola nespokojná.... Ale bola som v tom, že tento doktor má tie osvedčenia pre tento druh UTZ, avšak v zozname som ho nenašla. A rada by som naozaj podrobné vyšetrenie, nakoľko v čase tohoto sona budem mať čerstvých 36... Tak skrz moj vek geriatrickej rodičky 😁 chcem mať pokoj na duši a čítala som, že Grochal je výborný odborník.
@katulienka160 ja ti nevim karle. Ved zavolaj a objednaj sa. Ked ti niekto povie ze volal 4t pred neznamena ze terraz uz nemozu mat naobjednavane pacientky. Toto su take otazky...
@katulienka160 ja som sa objednávala tiež v 10 tt a dali mi termín aj na prvy morfo o dva týždne , o mesiac idem na druhý 21.11 . Čím skoršie zavolas tým lepšie
V 12tt som sa objednavala na 20tt.
Ja tusim az okolo 16. Ale je to asi jedno, nadiktujes datumy a sestricka ta objedna na vhodny termin.
volaj hned, aby si mala termin , ja som si rovno oba terminy zajednala naraz dopredu
ja som volala v 16tt a v pohode mi dali termin na 20tt. ale neskorsie by som uz asi neriskovala. radsej v predstihu
Ja uz mam termin na december

@katulienka160 treba už zavolať. Ja som sa objednávala v 10.tyzdni na 20.tyzden.