icon

Kramáre verzus Antolská

kesa
8. sep 2017

ahojte, prosim vas o radu, neviem sa rozhodnut ci rodit na antolskej alebo na kramaroch, pripadne skusenosti z porodnice ako aj z oddelenia sestonedelia. dakujem.

jerrz
8. sep 2017

@kesa ja tiež mam termin v oktobri a za mna urcite Antolska.

jasminet
8. sep 2017

3x antolska a sla by som zas (ak by som NEDAJBOZE zas musela) 😀

kesa
autor
8. sep 2017

jej dakujem zatial baby.

dai
8. sep 2017

@kesa ja som na kramaroch nikdy nerodila takze neviem porovnat... rodila som 2x na antolskej a chystam sa 3ti... Negativum su tam urcite sestry - zatial som na novorodeneckom zazila len 1 ludsku, inak akoby tam chodili za trest☹ na druhej strane lekary perfektni...

jasminet
8. sep 2017

@dai pri poslednom pobyte nemozem skoro nic zle povedat na sestry - ci detske ci dospelacke. vzdy sa snazili poradit, pomoct (teda spolubyvajucej - mna z daleka obchadzali, ze vsak tretorodicka...), tak klasika kupanie v case spanku dietata - to ano, ale ozaj boli mile - niektore viac, niektore menej, ale zlepsuju sa v privetivosti 😀

dai
8. sep 2017

@jasminet tak to si ma celkom potesila 🙂 na mna tiez uz asi budu kaslat😉 ale predsalen je fajn ked vidis mile tvare okolo seba... ja mam skusenosti starsieho data, teraz tam chodim len na utz zatial😉

kesa
autor
8. sep 2017

a tam su take tie boxy porodne ze? nebolo to moc nesukromne, resp nepoculi ste tam v bolesiach rodit aj ine mamicky? ake ste mali pocity?

dai
8. sep 2017

@kesa joj... tak to pocut je🙂 ked ja som bola tak len plachty boli, ale stacit to staci podla mna...mozes si zobrat aj nadstandard box ale moj porodnik mi to neodporucil kvoli posteli - ze je pohodlna pre maminu ale pre lekara uz menej - ja som v tomto asi divna oproti inym matkam, ale teda ja chcem spravit vsetko pre bezpecnost a zdravie dietata - ten porod uz nejak prezijem😉
a k pocitom - mne osobne to nevadilo, chvilami som bola rada ze v tom nie som sama a chvilami ked uz som mala velke bolesti mi bolo vsetko jedno😀

kesa
autor
8. sep 2017

@dai vobec niesi divna s tym nazorom uplne suhlasim 😉 aha no dobre vediet teda.

jasminet
8. sep 2017

@kesa 2x som rodila na klasickom boxe - oddelene murom a vpredu plachtou. vyhoda je, ze su tam hned PA oproti, takze ta maju pod dohladom. susedky jasne pocujes, ale nevadi to -aspon mne nie.
treti krat ma dali na nadstandard aj ked som ho nemala zaplateny a ani natresk nebol. vyhoda je fakt sukromie a kupelna/wc (vyuzil muz, ja nie), ale kedze som poprosila aby mi nechali otvorene dvere, tak som tak ci tak pocula vsetko z boxu klasickeho.
pocity? co ti ja viem - chvilami mi bolo jedno co tam kto robi, hlavne ked uz mas fakt bolesti, ale aj sme si vypoculi porod a v duchu gratulovali mamine a boli vdacni, ze uz konecne stichla 😀 neviem, toto som nejak neriesila - ja som pocula ju, ona mna ...

mata128
8. sep 2017

3krat som rodila na Antolskej,naposledy teraz 14.8.....nepoviem jedine krive slovo. Prvu dceru mi odrodila mudr.Niznanska s mudr.Korbelom. Syna v r.2012 mudr.Filkaszova a vtedy som povedala,ze az by som isla rodit este raz,jednoznacne ju chcem k porodu. Aj tak bolo. Maximka mi odrodila tiez ona,bola mi obrovskou oporou. Mlada uuuuzastna ludska lekarka,nedam na nu dopustit....na novorodeneckom nemam najmensiu vyhradu,fakt sestricky aj lekari VZDY ochotni poradit a pomoct...este podotknem,moj prostredny syn sa narodil s vrodenou srdcovou vadou,o ktorej sme netusili...prisiel pri beznej vizite na nu primar Divinec...islo fakt o par hodin. Nebyt jeho, Alexko tu dnes nie je....za mna svojou odbornostou aj pristupom jednoznacne Antolska,nedam dopustit

birbalka
8. sep 2017

1x antolska a 1x kramare....volila by som kramare aj ked k mudr Tokolyovej nie - kamoska zas na nu neda dopustit, je svojska

kesa
autor
8. sep 2017

@birbalka a preco kramare prosim?

birbalka
8. sep 2017

Ja som tam lezala aj na rizikovom....odbirnost, personal a vynikajuci tim novorodeneckych doktorov ....priestory otrasne, ale to nie je nic nove

besnavila
9. sep 2017

Rodila som v maji na antolskej, kde,som az do porodu spolu 80 dni lezala na rizikovom...ci uz na na 5 poschodi, ci na novorodeneckom,vsade,som citila vysoku odbornost a vsetci boli mili a ochotni...odporucam!!! K
Jasne sem tam sa najde niekto neprojemny, ale to je uplne vsade a vsetci sme len ludia, mozno ta osoba akurat nemala svoj den

kesa
autor
10. sep 2017

dievcata dakujem vam pekne za rady.

evickamalicka81
19. sep 2024

Ahojte baby, rodila som u dr filkaszovej - vinceovej, svoju dcérku, je po materskej, ale ma ambulanciu, ešte ju hľadáte?