icon

Ktorú pôrodnicu vybrať: Bratislava, Piešťany alebo Trenčín?

11. nov 2024

Ahojte rozmýšľam nad antolskou/poprpade Kramáre,Piešťany Trenčín(je to diaľka ale mám tam rodičov ), ktorú by ste mi odporučili hlavne čo sa týka prístupu lekárov?najblizsie mám Skalicu ale počula som zevraj tam nepichaju epidural(malo anestéziologov) takže môžte my aj toto napísať ako to tam funguje

sarita510
11. nov 2024

k tymto mestam neviem nic, ale opytaj sa ich aky epidural pichaju,mna takto v LM oklamali ze epidural ale nebol ,bolo mi cudne preco vsade chcu rozne testy a tam len krvne ,ale vies uz clovek bol unaveny takze ak chces epidural opytaj sa aky to je

lucia245
11. nov 2024

Trenčín - centrum pôrodnej asistencie. Bez váhania.

luliu
11. nov 2024

Antolská, Kramáre sú naozaj super

ronie338
11. nov 2024

Antolská. Ak by som rodila v ba jedine tam. Sestra tam rodila staršiu, kamoška na Kramároch 2x, prvý prirodzený a skoro zomreli obaja, ona krvacala, dieťa ťahali kliešťami a ešte do nej zasili tampón. Druhé mala plánovanú SC. A šla tam lebo tam ma známu. Ružinov ani keby mi platili. Co tam rodili každá nadáva.

lucia245
11. nov 2024

Ak žiješ v BA tak ešte Hainburg je možnosť. Pôrodniciam v Bratislave sa vyhnúť oblúkom - tam o prirodzenom pôrode netušia.

amelie22
30. nov 2024

Záleží aj od toho co je pre človeka najdôležitejšie. Ja som rodila na Antolskej a bola som veľmi spokojná.
@lucia245 co sa týka hainburgu, tak áno je to možnosť, ale v prípade komplikácií prevazaju deti do Viedne, a v prípade týchto miminiek každá minúta hra rolu. Preto mne zdravotníkmi nebol hainburg odporúčaný.

lucia245
30. nov 2024

@amelie22 pokiaľ sa jedná o bezproblémove tehotenstvo a pôrod je vedený prirodzene a v rešpekte (čo v Bratislave nie je možné), pravdepodobnosť komplikácií je mizivá.

amelie22
5. dec 2024

@lucia245 hm tak na toto by som sa teda nespoliehala. Úplne iné prípady máme v rodine.

lucia245
5. dec 2024

@amelie22 naozaj pochybujem že tieto prípade rodili prirodzene a bez zásahov ci urychlovania. Takých nemáme na Slovensku ani percento resp. museli by rodiť doma aby to bolo bez zásahov vedúcich ku komplikáciám.

lunetak
15. mar 2025

Ak.mas najblizsie Skalicu, nezvazujes CR? Breclav alebo Kyjov je velmi chvaleny.