icon

Ktorú pôrodnicu zvoliť - Topoľčany alebo Bojnice?

deniska2011
20. máj 2025

Ahojte mamičky chcela by som sa spýtať či ste niektorá nerodila teraz v blízkom období alebo idete rodiť do TO nemocnice sekciou? Ak áno bola by som rada ak mi dáte nejaké info a odporúčania, nakoľko zvažujem túto pôrodnicu. Prvý pôrod som mala v TN akútna sekcia, tak zvažujem teraz TO prípadne Bojnice ak ste nejaká tiež bola nedávno prosím info. Ďakujem moc

simca115
20. máj 2025

@deniska2011 topoľčany sú teraz fajn kamarátka vravela

veronka309
23. máj 2025

Môžeš mi napísať správu. Presne som uvažovala nad týmito dvoma. A bola som rozhodnutá najskôr pre Bojnice a som šťastná že som to zmenila na Topolcany. 12.5 som mala plánovanú sekciu

deniska2011
autor
23. máj 2025
@veronka309

Môžeš mi napísať správu. Presne som uvažovala nad týmito dvoma. A bola som rozhodnutá najskôr pre Bojnice a som šťastná že som to zmenila na Topolcany. 12.5 som mala plánovanú sekciu

@veronka309 idem písať správu 🙂

dajda459
12. nov 2025
@veronka309

@veronka309 dobrý deň. Prosím vás ako je to v TO s plánovanou sekciou,môžem byť manžel pri pôrode? Niekde som čítala že Bojnice to umožňujú 🤷🏽‍♀️,tak že či je to možné aj v TO. Ďakujem

veronka309
12. nov 2025
@dajda459

@veronka309 dobrý deň. Prosím vás ako je to v TO s plánovanou sekciou,môžem byť manžel pri pôrode? Niekde som čítala že Bojnice to umožňujú 🤷🏽‍♀️,tak že či je to možné aj v TO. Ďakujem

@dajda459 dobrý deň. Nemohol byt priateľ so mnou. Až potom na druhy deň bol so mnou na vip izbe po cely čas

simca115
13. nov 2025
@veronka309

@dajda459 dobrý deň. Nemohol byt priateľ so mnou. Až potom na druhy deň bol so mnou na vip izbe po cely čas

@veronka309 koľko stala ta vip izba prosím ? 🙂