icon

Môže dokorka Turnová odporučiť cisársky pôrod?

27. júl 2025

Ahojte, je tu niekto kto po prvom zlom prirodzenom pôrode chcel druhé bábo ale chcel by rodiť cisárskym? Ja som mala veľmi zlý prvý pôrod ale chceli by sme ešte jedno bábätko len zažiť taký pôrod by som už nechcela. Keby mi niekto zaručil že druhý bude určite krásny, ani by som nad cs nerozmýšľala ale veľmi sa bojím že dopadne tak ako ten prvý. Obaja sme dopadli zle a nikde to není zapísané dokonca ani v mojej správe a ani v správe malého 🤷‍♀️ nechápem. A ak ste mali pani doktorku turnovu tak druhý pôrod vám ona mohla dať odporučenie na cisársky? (Viem že niektorí lekári dávajú) Je pani doktorka proti cisárskym?

zuzinka888
28. júl 2025

Ak ides rodit do Trstenej tam ti to je zbytocne, ako aj porodny plan. Tam vsetko riadi primar alebo zastupkyna. A o porode rozhoduje porodnik nie obvodny gynekolog. Asi by si musela poriesit inych odbornikov ako psychiater a tak

autor
28. júl 2025
@zuzinka888

Ak ides rodit do Trstenej tam ti to je zbytocne, ako aj porodny plan. Tam vsetko riadi primar alebo zastupkyna. A o porode rozhoduje porodnik nie obvodny gynekolog. Asi by si musela poriesit inych odbornikov ako psychiater a tak

@zuzinka888 v trstenej som už rodila. Neviem či sa tam chcem vrátiť. Tam by nebol dobrý ani CS podľa mňa. Ako veľa lekárov tam je veľmi milých ale ja som kvôli jednej nepríjemnej lekárke, ktorá chcela ísť na kávičku rodila omnoho dlhšie ako by som mala. zastavili mi kontrakcie vraj sa mám vyspať. Ja som samozrejme kontrakcie mala stále ale ona sa asi vyspala 🤗😂 ale potom tam boli veľmi milý lekári. Na to nemôžem povedať nič. A pán primár je tam asi za prirodzené pôrody, že?

anonym_294ce1
28. júl 2025

Môj lekár odporúčal CS z viacerých dôvodov a v nemocnici to neakceptovali. Konečné slovo má pôrodník a dnes sa naozaj uprednostňuje prirodzený pôrod aj keby neviem čo. Veď keď bude treba, urobíme akútnu sekciu! My sme hľadali pôrodnicu, ktorá so mnou nejednala ako s hlupaňou, ktorá vymýšľa a našli sme.

anonym_9ba520
28. júl 2025
@anonym_294ce1

Môj lekár odporúčal CS z viacerých dôvodov a v nemocnici to neakceptovali. Konečné slovo má pôrodník a dnes sa naozaj uprednostňuje prirodzený pôrod aj keby neviem čo. Veď keď bude treba, urobíme akútnu sekciu! My sme hľadali pôrodnicu, ktorá so mnou nejednala ako s hlupaňou, ktorá vymýšľa a našli sme.

@anonym_294ce1 a mohla by si prosím napísať ze v ktorej pôrodnici si rodila? Ďakujem pekne.

nikaeli
28. júl 2025
@anonym_9ba520

@anonym_294ce1 a mohla by si prosím napísať ze v ktorej pôrodnici si rodila? Ďakujem pekne.

@anonym_9ba520 Stará Ľubovňa